CATALUNYA 5 – RENO ALL STARS 5. ELS IGUALADINS, DECISIUS

Gran actuació dels jugadors del PROINOSA Igualada  en el partit de Nadal de Catalunya contra una selecció mundial d'aquest dissabte al Palau Blaugrana. Tot i que al matí havien tingut entrenament a les Comes, tant Jordi Bargalló com Edu Fernàndez han tingut un paper molt destacat. Bargalló ha estat titular en la selecció de Jordi Camps, ha disposat de molts minuts i ha estat dels més incisius de la selecció. Edu Fernàndez, per la seva banda, ha estat l'home del partit. D'entrada perquè ha estat l'únic capaç d'obrir un marcador que estava clavat en el 0 a 0. Era ja el minut 22 de la primera part i el davanter igualadí ha llegit perfectament la continuació del llançament d'un penal que li havien fet a ell mateix i que no havia pogut transformar Francesc Bargalló. L'Edu, arribant des del darrera, ha agafat el rebot ofensiu i l'ha aixecat per sobre de Llaverola. A  la segona part el gran Edu ha tornat a aparèixer, just quan més se'l necessitava. El Reno All Stars havia remuntat el 3 a 1 de catalunya, amb un parcial de 0 a 4 i amb el  3 a 5 semblava haver sentenciat el partit. Però l'Edu s'ha inventat les dues jugades del partit. Primer fent una assistència interior, habilitant el 4 a 5 de Teixidó i 6 segons després completant un contratac amb un remat creuat a l'escaire de Sergi Fernàndez, el porter de la segona part de la selecció mundial.

Clarament, doncs,  els jugadors igualadins han brillat durant el partit. I ho han disfrutat al màxim. Així ho reconeixia a la mevaweb Jordi Bargalló: Ha estat molt divertit, tot i que la pista relliscava i era difícil jugar-hi. Les normes estan bé, a mi si que m'hagués agradat que es començessin a aplicar. La veritat és que ens ho hem passat molt bé, hem remuntat i  ha estat una festa completa de l'hoquei i també de l'Igualada, perquè també hi han participat el Raül i la Marta. I això a les portes del 2008, amb l'IHC que ha agafat la bona línia. Molt content . Ara hem de seguir així, que siguem un equip que costi de guanyar.

En realitat com deia el Jordi el protagonisme igualadí ha arribat ja abans de disputar-se aquest partit entre Catalunya i la REno All Stars. El mateix Jordi Bargalló i Raül Marín han participat en el concurs de faltes directes que finalment s'ha emportat el portugués To Neves. I la jugadora del Dyser-Totgraf IHC, Marta Soler, ha jugat amb la selecció catalana femenina, que ha empatat a 2 amb la selecció Reno, amb un gol de Berta Tarrida, filla d'un ex-IHC com Ton Tarrida. De fet els ex-igualadins també han tingut un paper destacat en aquesta festa de nadal de l'hoquei. Jaume Llaverola ha destacat a la porteria de la selecció mundial i Ivan Tibau ha estat protagonista dels moments més emotius de la tarda amb motiu de la seva retirada de la selecció. El capità de Catalunya ha rebut una samarreta en agraïment al seu treball en favor de les seleccions i s'ha dirigit als 4000 aficionats que hi havia al Palau Blaugrana des del mig de la pista per garantir-los que l'hoquei seguirà lluitant per competir oficialment.

CATALUNYA 5 (1/4) : Freixes, Tibau, Teixidó (2), Jordi Bargalló, Marc Gual (1) -cinc inicial-, Edu Fernández (2), Bancells, Francesc Bargalló, Marc Torra i Ferran Serra.

RENO WORLD’S ALL STARS 5 (0/5): Llaverola, Sergio Silva (2), To Neves, Pedro Alves, Mirko Bertolucci -cinc inicial-, Alessandro Bertolucci, Reinaldo Garcia (1), Pedro Gil (1), Pablo Àlvarez (1) i Sergi Fernandez.

ÀRBITRES: Òscar Valverde i Joan Molina.

GOLS: 1-0, Edu Fernández (22). SEGONA PART. 1-1, Sergio Silva (1); 2-1, Teixidó (4); 3-1, Gual (9); 3-2, Pedro Gil (11); 3-3, Pablo Álvarez (14); 3-4, Reinaldo Garcia (18); 3-5, Sergio Silva (18); 4-5, Teixidó (22), i 5-5, Edu Fernández (22).

INCIDÈNCIES: uns 4.000 espectadors al Palau Blaugrana.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *