PER COMENÇAR, FÍSIC

Treball físic per la primera sessió de preparació del PROINOSA Igualada aquesta setmana just després de la marató de Candelària. Ha tornat a ser un entrenament made in Coco. Els jugadors s'han exercitat amb bambes sota la seva direcció, seguint grups de sèries ideats pel preparador del primer equip. Com sempre innovació i exigència han marcat el treball de Bariles. L'entrenament s'ha acabat amb un partidet de fut-volei. Aquest dimarts hi tornarà a haver entrenament, ja amb patins. Serà un retorn a la feina progressiu i de qualitat per superar els efectes del llarg desplaçament a les Açores i per començar a preparar el següent viatge, no menys llarg, a les Canaries.

Mentrestant els dos equip femenins de l'entitat segueixen imparables. L'A es va imposar per 0 a 6 a Mataró, en un dia especialment afortunat de Maria Diez que va fer 4 gols, i el B també golejar a domicili (2 a 7 a Breda).

Les noies del Dyser-Totgraf IHC A van jugar un gran partit al Maresme, davant d'un Mataró que plantava cara a base d'agressivitat i remat exterior (especialment de Tània Pardo). La primera part va ser de domini d’un Igualada pletòric, tant en atac com en defensa on les dues porteres igualadines que jugar una part cadascuna van impossibilitar que les locals puguessin fer cap gol. A la segona part l'IHC va imprimir més velocitat en la circulació de bola i les locals, a força de perseguir les igualadines, van acabar desfondades. Això ho van aprofitar les noies de Xavi Claramunt per arrodonir un resultat que podia haver estat fins i tot més ampli i tot. El pròxim  partit serà diumenge a 1/4 d'1 a les Comes davant el polèmic C.P. Vilanova “Ull Blau”.

MATARÓ 0 (0/0) Marta Bartrés (P), Tània Pardo, Anna Aguilar, Gemma Casanova, Ivet Comas, Anna Espriu, Sofia González, Anaïs Ramírez, Elisabet Gurri i Erica Arellano.

DYSER-Totgarf IHC A 6 (3/3) GOLS: 0-1 Maria Diez (m 8.02), 0-2 Maria Díez (m 12.59), 0-3 Maria Diez (m 15.20). SEGONA PART. 0-4 Anna Gil (m 10.11), 0-5 Marta Soler 0-6 Maria Diez (m 19.08).

Per la seva banda les noies del B, dirigides en aquest cas pel coordinador de l'hoquei base, ramon Peralta, van dominar clarament en la seva visita a Breda.  A la mitja part l'Igualada H.C. ja havia pràcticament sentenciat el partit amb quatre gols i moltes ocasions. Les locals es limitaven a tancar la seva àrea per intentar aturar les igualadines. A la segona part, Peralta,va donar entrada a jugadores menys experimentades, que vam mantenir el nivell ofert a la primera meitat. Tot i el domini, no li va faltar feina a la portera igualadina, Teresa Bernadas, que va haver d'aturar dues faltes directes en aquesta segona part. El pròxim partit de les noies del B  serà dissabte que ve a 3/4 de 6 de la tarda al Pavelló de Sant Cugat del Vallés, contra un rival bastant irregular aquesta temporada, el P.H.C. Sant Cugat.

CP BREDA 2 (0/2) Elena Marín (P), Estel Martínez, Eva Barroso, Neus Alsina, Laura Martí, Mònica Pradas i Rosa Ma. Caparrós

DYSER-Totgraf IHC B 7 (4/3) Teresa Bernadas (P), Carla Calleja (1) , Raquel Bernadas (1), Laura Flores, Rut Moya (3) , Mònica Morros (2), Sònia Morros, Sabina Alamillo i  Loide Egea

.

GOLS: 0-1 Raquel Bernadas (m 6), 0-2 Mònica Morros ( m 7.35), 0-3 Mònica Morros (m 13), 0-4 Carla Calleja (m 16.49). SEGONA PART. 1-4 M. Pradas (m 4.27), 1-5 Rut Moya (m 10.55), 1-6 Rut Moya (m 17.10), 2-6 E.Barroso (m 17.17), 2-7 Rut Moya (m 17.54).

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *