JA HI HA DATES PEL SORTEIG DE LA COPA I DE LA COPA DE LA REINA

El PROINOSA Igualada segueix la seva preparació pel partit d'aquest dissabte a Tenerife, on espera mantenir la bona ratxa de les dues últimes jornades a la Ok LLiga. Aquest dimarts els jugadors han fet la segona sessió preparatòria de les 4 que estan previstes, abans que divendres a la tarda agafin l'avió cap a les illes Canàries. Mentrestant encara cueja l'affaire de l'incompareixença d'un dels dos àrbitres al partit de la lliga europea contra el Candelària. El club li ha enviat una carta de protesta a Carlos Graça, president del CERH, Comité Européen de Rink-Hockey (amb còpia al president de la FEP, Marcelona Paniagua, en la qual li expressa el seu " descontentament per haver sabut només una hora abans del partit que un dels 2 arbitres assignats pel partit de dissabte contra el Candelària, el senyor Guadagnin, no es podia presentar. A la carta també es deixa constància que el club no havia rebut a les seves oficines "cap tipus de notificació ni via e-mail, ni via fax, ni via telèfon, comunicant-los aquesta incidència".

  • En canvi el que si que ha rebut puntualment l'IHC, igual que els altres 7 participants de la fase final de la Copa del rei a Igualada és la comunicació de la data del sorteig dels partits. Serà el 4 de febrer a 2/4 de 2 del migdia a la sala d'actes de l'ajuntament d'Igualada. Després hi haurà una roda de premsa amb presència dels entrenadors de tots els equips participants i del seu capità. Els caps de sèrie de la competició són: FCB, Reus, Vic i Noia que s'hauran d'aparellar amb Liceo, Blanes, Tenerife i PROINOSA IGUALADA.

    Per cert l'endemà, el dia 5 de febrer,  es farà el sorteig de la Copa de la Reina. L'escenari serà la sala d'actes de les caves Freixenet de Sant Sadurní. En aquesta competició no hi haurà caps de sèrie i el DYSER-Totgraf Igualada tindrà com a possibles rivals el Voltregà, Biesca Gijon, Alcorcon, Noia, Raxoi i Ureca. Falta encara per concretar un dels vuit equip que completaran aquesta edició de la Copa.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *