NAVARRO, CÀCERES i MARÍN, UN ANY MÉS

El PROINOSA Igualada s'ha assegurat la continuitat de 3 dels seus jugadors més importants. El club ha acordat renovar el contracte per una temporada més a David Càceres, Marc Navarro i Raül Marín. Tots 3 jugadors tenien un acord a partir de la fòrmula d'una temporada més un altra i el club ha decidit exercir aquesta possibilitat. D'aquesta manera Navarro i Marín jugaran la seva segona temporada a l'IHC. Tots dos estan sent homes bàsics en els esquemes de Joan Carles. Navarro és la revelació de la temporada a la Ok LLiga i ja s'ha guanyat el sobrenom de Màgic per algunes de les seves accions i Raül Marín està fent honor a la seva fama de canoner i és el màxim golejador de l'equip a la lliga amb 11 gols, empatat amb Edu Fernàndez.

El del capità és un cas especial en l'hoquei actual. David Càceres afrontarà la seva 14ena temporada al club i es convertirà en el jugador amb més partits amb la samarreta igualadina a la divisió d'honor superant l'anterior rècord que compartia amb una altra llegenda de l'Igualada, Albert Folguera, amb 13 temporades.

La renovació dels 3 jugadors ha estat la notícia més destacada d'un dimecres en que la plantilla igualadina ha tornat a tenir sessió de preparació pel partit de dissabte contra el Liceo, sessió en la qual ha tingut el suport del jugador de la base Joan Muntané. L'entrenament s'ha basat sobre tot en exercicis de millora de la definició final. Després de l'entrenament Càceres, navarro i marín han valorat la seva continuitat a l'equip.

DAVID CÀCERES


"Content, perquè porto molts anys a Igualada. La meva intenció és acabar aquí. No sé quan però aquí. I el rècord? Crec que li donaré més importància quan plegui. Ara penso només en jugar. Segur que d'aquí uns anys quan vegi tots els anys que he tingut la sort d'estar al club me n'adonaré del que significa el rècord".

MARC NAVARRO

"Molt content. Encara no porto un any aquí i la veritat és que hi estic molt bé. Amb la gent, la junta… perfecte. I seguir et dona confiança per seguir treballant el que queda d'aquesta temporada i pensant que la que vé podrem seguir millorant i vivint grans moments amb l'Igualada. Per mi qualsevol títol seria molt ,  molt important però aquesta copa que juguem a casa seria molt maco poder tenir la sort de fer un bon paper. És la meva primera copa i davant del nostre públic… seria molt maco.

RAÜL MARÍN

"Crec que és molt positiu que confiin en mi, és un orgull. I si puc anar tenint més minuts anar-los aprofitant. Aquesta primera temporada està sent una gran experiència per a mi. El segon any ja ens coneixerem més tots i tot el que vingui serà bó. Espero que serà el meu any. I el de l'equip. Per poder donar el màxim de mi i perquè l'equip pugui millorar".

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *