LA COPA DEL REI COMENÇA A ARRENCAR

El PROINOSA Igualada segueix absolutament concentrat en el present més immediat que és el pròxim partit de la Ok LLiga contra el Liceo, dissabte a 2/4 de 8 a les Comes. Aquest dimarts han fet el segon entrenament de la setmana amb treball ja de pista, després que ahir la sessió fos exclusivament física. Però al mateix temps el club i la ciutat ja començen a perfilar la pròxima edició de la Copa del rei. Aquest dimecres, a les 12 del migdia,  es fa a l'Ajuntament d'Igualada la presentació de l'organització d'aquesta edició del torneig del K.O. L'alcalde de la ciutat, Jordi Aymamí, explicarà tots els detalls de la celebració de la competició així com les iniciatives paral.leles que s'han preparat per donar més especatularitat a la competició que convertirà Igualada en capital de l'hoquei. Entre d'altres coses hi haurà un clínic d'entrenadors, un torneig comarcal benjamí amb la participació de Montbui, Piera, Capellades, Masquefa i l'Igualada HC. Els partits de competició estaran acompanyats també d'exhibicions d'hoquei de base i de patinatge artístic. A més es preparen algunes sorpreses més que portarien l'hoquei al mateix centre de la ciutat. A l'acte hi assistirà la màxima representació del club encapçalada pel president Nando Fontanellas i pel vice-president primer Josep Maria Oller. La setmana que vé l'ajuntament viura la segona escala d'aquesta copa del rei, amb el sorteig dels aparellaments.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *