TRIPLE DIFICULTAT

Tercer entrenament de la setmana del PROINOSA Igualada. L'equip prepara el difícil compromés de dissabte a LLeida conscient d'un triple agreujant que fa encara més complicada l'empresa d'obtenir els punts en aquest desplaçament. . D'una banda les baixes que impediran en gran mesura les habituals rotacions que pràctica Joan Carles. De l'altra pel dramatisme que ha agafat aquest partit pel conjunt de la Terra Ferma després de la victòria del Cerdanyola contra el Liceo en el partit ajornat jugat dimarts. Amb aquest resultat els del Vallès atrapen a la classificació al de Quim Lòpez que no poden permetre's gaire relliscades més. I finalment el tercer inconvenient: el parquet del pavelló 11 de setembre, un tipus de superficie sobre el que no està acostumat de jugar el quadre arlequinat. Es dona, a més,  la circumstància, negativa clarament pels intreressos de l'IHC, que els dos homes més acostumats a jugar sobre parquet, Busquets i Bargalló, no podran ser aquest dissabte a la pista.

Aquesta setmana, doncs, el suport dels júnior serà més important que mai. D'entrada aquest dimecres han estat 2 els jugadors de la base que han estat cridats pel tècnic igualadí, Joan Muntané i Jordi Truyols.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *