A LLEIDA, EN QUADRE.

La història del PROINOSA IHC-LLeida de la primera volta va camí de repetir-se i fins i tot d'empitjorar. En aquell partit els igualadins van tenir un rècord de baixes, 3, totes elles destacadíssimes: Càceres i Bargalló lesionats, i Navarro que era a la Copa Amèrica. Ara, aquella xifra es pot quedar petita. Immers en una autèntica plaga de lesions Joan Carles es pot trobar amb 4 baixes per aquest enfrontament contra l'equip del Segrià. A les ja confirmades de Busquets per lesió i Bargalló per acumulació de targetes s'hi afegeixen ara Marín i Càceres, que són seriosos dubtes per dissabte. L'últim de caure ha estat el màxim golejador de l'Igualada, Raül Marín, que s'ha lesionat en l'entrenament d'aquest dijous. El davanter, que just acaba de rebre la bona notícia de la seva convocatòria per la selecció per la Copa Llatina,  no ha pogut acabar la sessió de preparació. La radiografia que se li ha fet ha confirmat que no té res trencat i que segurament es tracta d'una distensió del lligament lateral extern del turmell. De tota manera la seva participació és més que dubtosa pel partit de dissabte. Tot i que encara queden gairebé 48 hores, el jugador no podia ni posar el peu a terra. A això s'hi ha d'afegir la distensió als isquiotibials que pateix des de fa uns dies el capità David Càceres que ha provocat que pràcticament no s'hagi entrenat durant tota la setmana. Per aquest motiu, i sobre tot per prevenció, també Càceres és dubte per dissabte. D'aquesta manera Joan Carles tindrà veritables problemes per fer un equip en aquest partit contra el LLeida, ja que només li queden 4 jugadors sencers Navarro, Montferri, Edu i Baliu.

Si es confirmen les males previsions els júniors que acabin sent convocats, encara no s'ha fet oficial, tindran moltes opcions de jugar per poder donar minuts de descans als 4 titulars. De moment aquest dijous Joan Massoni i Marc Muntané han estat els jugadors de la base que han ajudat a que es pugués fer l'entrenament, fins que la lesió de Marín ha obligat a interrompre'l abans d'hora.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *