ELS JÚNIORS, CLASSIFICATS PELS CAMPIONATS DE CATALUNYA

Un nou èxit dels júniors del Petromiralles Igualada HC que jugaran per segona temporada consecutiva el campionat de Catalunya de la categoria. Els de Carles Solano s’han imposat per 7 a 4 al Tona amb 2 gols de Ton Baliu, 2 de Jordi Casanovas, 2 de Joan Massoni i 1 de Joan Raja. L’igualada ja dominava a la mitja part per un ajustat 2 a 1.  A més dels golejadors l’equip l’han format Albert Lòpez, Jordi Truyols i Marc Muntané, amb el suport de 3 juvenils: Borja Soriano, Nil Garreta i Xavier Tellez.  El júnior A disputarà per tant el títol català divendres, dissabte i diumenge que vé a Olot. Els rivals seran el FC Barcelona, el Reus Deportiu, el Mataró, el Castellet, el Geieg C, el Cerdanyola i el Geieg B.

Els igualadins tornen a estar doncs entre els 8 millors de Catalunya. La temporada passada van ser un dels equips més elogiats del campionat tot i que aleshores eren júniors de primer any, amb tot el que això suposa d’inconvenients, sobre tot físics. Malgrat tot el seu joc va ser espectacular. Ara, tot i tenir un any més seguiran sent dels equips més joves ja que segurament tornaran a completar la convocatòria jugadors de l’equip juvenil i més tenint en compte que Ton Baliu (i segurament algún altre) té partit dijous i dissabte amb el primer equip contra el FC Barcelona.

Menys sort ha tingut l’altre equip del Petromiralles IHC que tenia opció de classificar-se pel campionat de Catalunya, l’infantil A. Els nois han perdut per un clar 5 a 0 davant del potent Caldes en un resultat que no reflecteix el que ha passat a la pista. L’Igualada ha disposat de moltíssimes oportunitats de cara a porta que no s’han acabat d’aprofitar, entre elles 1 penal. A més els igualadins han llençat 2 boles al pal. El Caldes, en canvi, ha tingut molta sort en alguns dels gols, especialment en dos d’ells que s’han originat des de darrera de la porteria. De tota manera l’equip, format per Miquel Bars, Oriol Garrido, Gerard Marsans, Joel Jaume Izcara, Albert Torra, Aitor Mondejar, Eric Vives, Aleix Vera i Alex Rovira. amb Francesc Fernandez d’entrenador, ha fet una gran temporada que mereix les més sinceres felicitacions.

Mentrestant el primer equip torna a la feina aquest dilluns en el primer dels dos últims entrenaments abans de començar a disputar els play-offs pel títol al palau Blaugrana contra el FCBarcelona, amb una nodrida representació dels jugadors de la base, atés que ni David Busquets ni Raül Marín estaran recuperats per aquests enfrontaments. Per cert que els play-offs d’aquest any tindran com a participant tot un campió. El Tenerife s’ha proclamat campió de la Cers després d’imposar-se a la final al Valdagno italià a la tanda de penals (2 a 1 en aquests llançaments). El temps reglamentari havia acabat amb empat a 4. Aquest és el primer títol de la història de l’entitat canària que aquests dies està d’actualitat perquè alguns dels seus jugadors podrien ser reforços d’equips catalans de la Ok Lliga per la pròxima temporada.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *