CAP A BARCELONA, VIA LLEIDA

El PROINOSA Igualada s’ha desplaçat aquest dilluns a LLeida per entrenar en el parquet del pavelló 11 de Setembre i aclimatar-se així el milllor possible a la superficie sobre la qual es jugaran els dos primers partits del play-off de quarts contra el FC Barcelona. Donades les nombroses baixes que arrossega l’equip l’IHC ha tingut l’ajuda de tres jugadors de Lleida per poder portar a terme la sessió preparatòria: Guillem Ribot, Ricard Cuesta i Xavi Roy. Aquest dimarts els de Joan Carles tornaran a Lleida per fer el segon i últim entrenament abans de recomençar la competició. En aquest cas els reforços podran ser igualadins i els júniors Joan Massoni i Jordi Truyols es desplaçaran amb els sèniors fins a la capital del Segrià.

Parlant dels júniors, ja han quedat definits els grups del campionat de Catalunya que es disputarà aquest divendres, dissabte i diumenge a Olot. El Petromiralles IHC ha quedat enquadrat en el grup B, junt amb el Cerdanyola, i els dos GEiEG, el B i el C. Al grup A hi jugaran el Barcelona, el Mataró, el Sant Vicenç de Castellet i el Reus Deportiu. Els dos primers de cada grup jugaran diumenge les semifinals del torneig. El campionat l’organitza el Club Patí Hoquei Olot i és el primer dels actes del seu 25è aniversari.

Mentrestant les noies del DYSER-Totgraf IHC B van perdre per 2 a 0 a la pista del Vilanova i es jugaran les possibilitat de l’ascens diumenge que vé a les Comes contra les líders de la classificació d’aquesta fase d’ascens, el Bigues i Riells. El partit disputat al pavelló de les antigues casernes de Vilanova va ser molt emocionant ja que els dos equips s’hi jugaven bona part de les seves opcions finals de pujar a Primera. Les igualadines van dominar totalment la primera part davant d’un Vilanova que ho refiava tots al llançament exterior. Les noies del B van disposar de 2 oportunitats molt clares per marcar (una va anar al ferro i l’altra es va passejar per la ratlla de gol sense acabar d’entrar). Però van ser les jugadores del Vilanova les que es van avançar amb un remat llunyà de Berta Izquierdo que la Teresa Bernadas no va poder veure perquè estava tapada. La mala sort es va completar amb una pèrdua de bola a pista contrària a falta només de 7 segons pel descans que les locals van aprofitar per marcar el 2 a 0 en un ràpid contratac. A la segona part les igualadines van seguir apretant. Van tornar a enviar boles al pal (en aquest cas 2) però no van aconseguir superar la portera local, Sara Aguilar. Amb aquest resultat tot queda pendent de l’últim partit de la temporada diumenge a 3/4 d’11 del matí a les Comes contra el potent BIgues i Riells.

VILANOVA 2 (2/0) Sara Aguilar (P), Berta Izquierdo (1) , Esther De Tena (1) , Maria Figuerola, Mercè Guerra, Regina Flix, Esther Ferrer, Judit Camarasa i Anna Ma. De Tena.

DYSER-Totgraf IHC B 0 (0/0) Teresa Bernadas (P), Carla Calleja , Raquel Bernadas, Sònia Morros, Loide Egea, Laura Flores, Mònica Morros, Esther Alamillo i Sabina Alamillo.

GOLS: 1-0 Izquierdo (m 17.25), 2-0 E. De Tena (m 19.53).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *