FINAL DE TEMPORADA

La plantilla del primer equip del PROINOSA Igualada farà aquest divendres l’últim entrenament de la temporada 2007-2008. Serà com marca la tradició una sessió especial, d’un tó més festiu i que tindrà com a plat fort, si no plou,  un partit de futbol a l’estadi . Si el mal temps hi obliga es substituirà per un partit de futbol-sala al pavelló. Un cop acabats els entrenaments només quedarà per definir la solució de les lesions de Marc Navarro i Edu Fernàndez i el treball específic que hauran de seguir fent els jugadors que estan encara recuperant-se de problemes físics com David Busquets i Raül Marín. De moment a l’entrenament d’aquest dijous el davanter de Reus no s’ha posat els patins, per prevenció, i ha treballat en solitari. La resta de la plantilla tindrà, com és habitual cada estiu, una pauta de treball individualitzada que els dissenyarà de manera personalitzada el preparador físic de l’IHC, Coco Bariles.

Aquest divendres no serà, però l’últim cop que coincidiran els actuals integrants de la plantilla, alguns dels quals no seguiran a l’equip, ja que encara els queda el tradicional comiat de la temporada. El calendari d’aquest tram final inclourà també l’acte de presentació dels 3 nous fitxatges, l’assemblea de socis i alguna sorpresa que encara no es pot oficialitzar.

 BALAGUÉ A LA FINAL DE LA LLIGA A PORTUGAL

Mentre els jugadors de l’IHC tanquen temporada, el nou porter del PROINOSA, Albert Balagué, segueix en competició. Aquest dimecres el seu equip, el Benfica de Lisboa, ha guanyat per 5 a 2 a Da Luz a l’Oliveirense i s’ha classificat per la final de la lliga portuguesa on s’enfrontarà al Porto. En aquest tercer partit del play-off de semifinals Balagué ha tornat a jugar uns minuts. Ha substituit al porter internacional portugués Carlos Silva que ha estat expulsat amb targeta blava acumulativa. Balagué ha disputat el tram final del partit i ha certificat amb els seus companys el pas a la final. El primer enfrontament d’aquesta finalíssima al millor de 5 partits es disputarà diumenge 1 de juny a Fânzeres, ja que el Porto té el factor pista a favor perquè va acabar la lliga regular en primera posició (el Benfica va ser el segon).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *