MARÍN EVOLUCIONA BÉ

Finalment l’ensurt  que va protagonitzar Raül Marín en l’entrenament de dilluns sembla que es quedarà només en això en un ensurt. El fet que tornés a quedar afectat el turmell en el qual ja havia patit un esquinç va encendre totes les alarmes que s’hi pugués produir una recaiguda. Per sort el turmell del davanter del PROINOSA Igualada està millor i les sensacions de tècnics, metges i jugador són positives. De fet Marín ha pogut participar de la sessió de preparació d’aquest dimarts si bé és cert que ha estat un treball de musculació al gimnàs i això no suposava ni obligava a cap esforç a la part afectada. De tota manera per evitar maldecaps s’ha decidit que aquest dimecres no es posi els patins i deixi descansar el turmell. El mateix Raül explicava a la mevaweb com està i perque s’havia optat per la prevenció: "Bé, estic millor que ahir. De tota manera demà per precaució no em posaré els patins. Veurem com va".

D’aquesta manera Joan Carles no podrà comptar amb el doble 9 de l’IHC per aquest tercer entrenament de la setmana que tornarà a ser de pista com el de dilluns. Després ja només quedarà una última sessió de preparació, dijous per tancar definitivament una de les últimes setmanes de treball de l’equip abans de donar per tancada la temporada.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *