UN ALTRE CAP DE SETMANA COMPLETÍSSIM

Tot i estar a les darreries de la temporada aquest cap de setmana està carregadíssim de partits. Mentre alguns dels jugadors de l’equip sènior participen a l’Ok TItans de La Jonquera, els infantils i juvenils B juguen finals de la Copa Generalitat i els alevins b i juvenils a participen en un torneig a Madrid. I mentrestant el nou fitxatge del club, Albert Balagué juga a LIsboa el quart partit de la final de la lliga portuguesa contra el Porto.

Lluis Tomàs i Raül Marín faran equip igualadí a la Ok Titans. L’altre jugador que completarà l’equip serà el germà bessó del Lluís, fins ara al Sant Antonio de Pamplona tot i que se’l relaciona amb el LLeida Llista per la pròxima temporada. També hi havia de prendre part un altre dels futurs jugadors del club, Raül Pelicano. Però a última hora no hi serà, fet que reforça les possibilitats que sigui convocat per Catalunya per disputar la Golden Cup de Blanes.

Mentrestant dos equips de la base tenen finals aquest cap de setmana. L’Infantil B juga a Taradell. Ha quedat enquadrat en el grup A amb el Mollet, Tona A i Reus Deportiu B. Aquest dissabte al matí, a 3/4 d’11 juguen contra el Mollet. A la tarda a 3/4 de 5 contra el Reus. Diumenge a les 9 disputaran lúltim partit de la lligueta contra el Tona A. A la tarda a les 5 es disputarà la final entre el dos primers de cada grup. L’equip infantil B l’entrena David Espinalti el formen Jem Pol, Marc Baldayo, Edgar Peralta, Franc Domènec, Francesc Robinat Fontanellas , Albert Alonso, Pol Guilera, Albert Torra, Marcel Monclús i Joel Sebastian.

El juvenil B jugarà a Tordera. Al seu grup s’hi trobarà el GEiEG B, Andorra i Girona B. Els de Sergi Punset debuten aquest dissabte a les 9 contra el Girona B. A la tarda, a 2/4 de 5 s’enfronten al GEiEG B i finalment diumenge a les 10 del matí jugaran contra l’Andorra. També en aquest cas només els dos primers de cada grup seguiran endavant en la competició i s’enfronatrana  la final, que començarà a les 5 de la tarda. El juvenil B va jugar els partits de classificació amb David Carles, Oscar Mur,  Aleix Martin, Nil Burrià, Marcel Pla, Albert Torra, Aleix Vera i Miquel Bars, alguns d’ells jugadors infantils. 

A banda del torneig amistós d’alevins b i juvenils a, la resta de l’atenció igualadina es desplaçarà cap a l’oest, cap a un enfrontament gens amistós. Albert Balagué disputarà amb el Benfica el quart partit de la final de la lliga portuguesa contra el Porto que ara mateix domina per 2 victòries a 1. Per tant si els dragôes s’imposen a Da Luz s’emportaran el seté títol de lliga consecutiu. Si els capitalins aconsegueixen fer valer el factor pista dimarts es disputarà a Fânzeres el cinqué i definitiu partit. El Benfica, per cert, tornarà a jugar sense el seu millor jugador, l’argentí Mariano Velazquez, que continua sancionat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *