UNA FINAL ASSEGURADA

Dissabte de bons resultats per l’IHC. L’infantil B s’ha classificat per la final de la Copa Generalitat. El juvenil B encara manté opcions i els igualadins a la Ok Titans ja són a quarts de finals.

  

L’Infantil B ha guanyat els dos partits que ha jugat. Al matí, per 6 a 2 al Mollet amb 2 gols de Edgar Peralta, 2 de Marcel Monclús i 1 de Jem Pol. I a la tarda, s’han imposat per 8 a 3 al Tona amb gols de Marcel Monclús (1), Francesc Robinat (1), Pol Guilera (2), Albert Torra (1) i  Jem Pol (1). La final la jugaran aquest diumenge a la tarda a les 5, pero encara no se sap el rival.

  

Per la seva banda els juvenils B ha guanyat un partit i n’ha perdut un altre. Al matí s’han imposat per 4 a 1 al Girona B amb gols de David Carles (2), Albert Torra (1) i Òscar Mur (1). A la tarda, en canvi, no han pogut guanyar al Geieg B i han caigut derrotats per 1 a 3, amb gol de David Carles i ara han d’esperar els altres resultats. L’equip està reforçat per jugadors del Infantil A com  Albert Torra, Oriol Garrido i Miquel Bars.

  

Finalment l’equip format pels germans Tomàs, Lluís i Andreu, i pel davanter Raül Marín, s’ha classificat pels quarts de finals de la Ok Titans que es disputa a la Jonquera. Els “igualadins” han guanyat el primer partit contra  Ribot del Lleida, González del Mataró i Quim del Girona per 4 a 0, 1 gol del Raül i 3 de l’Andreu. Despres s’han imposat a l’equip de Blanes reforçat amb el porter del Geieg Blázquez per 5 a 2, 3 gols del Raül i 2 de l’Andreu. Les victòries han seguit contra el trio:  Molet del Reus, Rodri del Lloret i Torelló del Vilafranca per 6 a 5, amb 3 gols del Raül i 3 de l’Andreu. I en l’últim partit de la jornada han guanyat a l’organitzador, Benito, E.Torné i Jordi López per 5 a 2, 3 del Raül i 2 de l’Andreu. Aquest diumenge jugaran els ¼ de final contra els dos Bertolucci amb Arellano de porter. El nou jugador del IHC, Raül Pelicano no ha pogut participar en aquest torneig de l’Ok Titans per problemes familiars.

. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *