UN ESTIU DE SELECCiÓ

Un estiu més el final de temporada de clubs coincideix amb l’inici de les competicions de seleccions. Ja s’han concretat pràcticament totes les llistes pels principals campionats i el PROINOSA Igualada torna a tenir jugadors en tots elles (i això que homes com Edu o Navarro que estan en plena recuperació de les seves lesions no hi han pogut entrar tot i ser ferms candidats a formar-ne part). Al final els escollits són Raül Pelicano i David Càceres per la selecció de Catalunya, per prendre part a la Golden Cup de Blanes i la Copa Amèrica de Buenos Aires, i Jordi Bargalló que anirà amb la selecció estatal a l’europeu d’Alemanya. Queda per definir la convocatòria per l’europeu de júniors a la que hi podrien accedir diversos jugadors del planter de l’IHC que de moment ja han format part de les preselecions (Ton Baliu, Jordi Casanovas, Albert Lòpez o Jordi Truyols). Fins i tot a la llista preliminar que ha elaborat la FEP per participar en el torneig internacional dels 25 anys de l’Associació de Patinatge de Macao hi ha presència igualadina. En aquest cas la de l’ex-porter del primer equip Albert Dalmau, ara a les files del Raspeig. Dalmau forma part d’una convocatòria de 20 jugadors de la Primera Divisió de la que n’hauran de sortir els 10 que prendran part en aquest torneig que es disputa al sud-est asiàtic del 27 al 31 d’agost.

Precisament hi ha diversos jugadors formats a les Comes que són notícies en el mercato de fitxatges sobre tot a Primera Divisió. El Vilafranca que acaba de perdre la categoria ha fitxat Lluís Navarro, porter de 26 anys fet al planter de l’IHC i que feia 7 temporades que defensava la porteria del Piera, i Jaume Altarriba, un jugador del Piera que va arribar a jugar al primer equip de l’Igualada i que després va jugar a l’Alcoi i al Raspeig. Tots dos s’afegiran a Jordi Raventós que segueix una temporada més a l’equip vinícola. En canvi surten de Vilafranca els també igualadins Dani Lòpez que fitxa  pel Calafell i Isaac Gonzàlez que se’n va a Alcobendas.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *