72 HORES PER LA FESTA DE L’HOQUEI

El PROINOSA Igualada afronta ja la recta final per la intensa jornada d’hoquei de dissabte. En només 12 hores els aficionats a l’hoquei podran viure les presentacions dels nous jugadors per la pròxima temporada, de les noves samarretes, del número 5 de la revista + IHC i d’un interessantíssim torneig 3X3 . Això a banda de la perceptiva assemblea general de socis i de la graellada popular que posarà fi a la diada. Un programa completíssim que ja té cartell definitiu.

Mentrestant s’últimen els detalls per`què tot surti com està previst. Especialment la presentació dels 3 nous jugadors de la plantilla. Un d’ells Jordi creus reconeix que està delerós de ser ja a dissabte. "Si, si. Tinc ganes que sigui ja la presentació. I que tot començi a rodar!. Ja tinc ganes de conèixer els companys, la gent, la ciutat… I de veure com em queda la samarreta!". Precisament aquest any el disseny de la samarreta serà un altre dels grans protagonistes. Tant la primera equipació, com sobre tot la segona, presenten canvis importants en l’intent de seguir marcant línia en l’estil esportiu al mon de l’hoquei.

I mentre Jordi Creus espera impacient l’hora de la presentació descansant vora el mar a casa seva a Cambrils, un altre dels nous fitxatges Albert Balagué està acabant de tancar maletes i organitzant els preparatius de la tornada a Catalunya després de 5 temporades fora. En principi el trasllat definitiu serà a finals de mes,  però Balagué serà dissabte a la presentació. Igual que Raül Pelicano tot i que aquest cap de setmana estarà disputant amb Catalunya la Golden Cup de Blanes. Tot i el calendari el nou mig de l’IHC no es vol perdre un dia tant assenyalat en la nova etapa que obre a l’equip arlequinat. Per cert, Pelicano i Càceres tenen entrenament aquest dimecres amb la selecció i dijous debuten a les 8 del vespre contra l’actual subcampiona d’Europa i del mon, la selecció de Suïssa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *