CATALUNYA 7 – SUÏSSA 3. AMB 4 GOLS D’UN PELICANO ESPECTACULAR

La selecció nacional de Catalunya ha començat la seva participació a la Golden Cup de Blanes amb una victòria clara davant dels actuals subcampions d’Europa i del mon, Suïssa, i amb un protagonista destacat. El nou jugador del PROINOSA Igualada, Raül Pelicano, que ha fet una autèntica exhibició i ha acabat firmant 4 dels 7 gols de la selecció. L’altre jugador de l’IHC, David Càceres ha sortit de titular. Pelicano no ho ha fet i fins que no ha sortit a pista Catalunya no ha començat a marcar. Ha estat sortir ell i arribar els gols. En només 3 minuts, del 12 al 15, Pelicano ha marcat l’1-0 (de penal), el 2-0 (aprofitant una bola interior)  i el 3-0 (en una contra) , en un hat-trick extraordinari.  Raül Pelicano ha tornat a marcar a la segona part, el 7 a 3 definitiu.

Catalunya: Llaverola, Brichs (1), Cáceres, Selva, Grasas, -cinc inicial- Pelicano (4), Del Amor (2), Lladó i Molet.

Suïssa: Dietrich, Jiménez, Munger, García Méndez, Wirth, -cinc inicial- Von Allmen (2), Infante, Von Daeniken (1) i Kissling.

Àrbitres: Luis Delfa i Joaquim Serraclara.

Gols:1-0 Raul Pelicano (p) (min 12); 2-0 Raul Pelicano (min 13.30); 3-0 Raul Pelicano (min 15); 3-1 Von Allmen (min 16.30); 4-1 Xavi Brichs (min 19); 5-1 Jordi Del Amor (min 26); 6-1 Jordi Del Amor (min 32); 6-2 Von Allmen (min 37); 6-3 Von Daeniken (min 48); 7-3 Raul Pelicano (min 49)

A la resta de la jornada Itàlia s’ha imposat per 2 a 1 a Suïssa i el Blanes ha derrotat per un contundent 6 a 0 a Angola. Aquest dijous Catalunya juga contra Itàlia. La selecció en fa prou d’un empat per acabar primera de grup. Els partits de la segona jornada són aquests:

2/4 de 5 FRANÇA – ANGOLA
2/4 de 7 CATALUNYA– ITÀLIA
1/4 de 9 BLANES- FRANÇA

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *