SENSE GUIX

El defensa internacional català del PROINOSA Igualada, Marc Navarro, ja va sense guix a la mà operada ara fa 10 dies. Feta la primera revisió del canell dret el doctor Ferreres, que és qui el va intervenir, ha decidit que es pot substituir aquesta protecció fixe, per una altra de mòbil. El jugador va ara "amb una fèrula de farmàcia que em puc treure i posar". Navarro haurà de portar aquest guiny durant 15 dies. "Aleshores haig de tornar-hi perquè m’ho revisin. Mentrestant vaig fent uns exercicis per recuperar la mobilitat". Fins ara, per tant, tot el procés de recuperació segueix el ritme previst segons explica el Màgic : "De moment tot OK, si!".

Aquests problemes al canell li han impedit al 4 de l’IHC que tingués la possibilitat de tornar a una convocatòria de la selecció catalana, després del bon paper que va fer el de Barcelona a la Copa Amèrica. Si que hi seran els seus companys David Càceres i Raül Pelicano. Tots dos debuten aquest dijous en el torneig, també oficial, de la Golden Cup de Blanes. Serà a les 8 contra els subcampions del mon i d’Europa, els sorprenents suïssos. Els altres partits de la jornada enfronten a la mateixa Suïssa i Itàlia a 2/4 de 5 i Blanes i Angola a 2/4 de 7. Per cert que l’expedició africana concentrada aquests dies a Blanes està absolutament trasvalsada per la mort de Domingos Marinho, el mecànic de la selecció, per una complicació estomacal. Marinho tenia 75 anys i era tota una institució a l’esport d’aquest país, ja que portava 45 anys al càrrec.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *