NAVARRO I BALIU, FINS AL 2011 i 2012. BALAGUÉ I CREUS, PRESENTATS

L’ampliació de contracte de Marc Navarro (3 anys) i Ton Baliu (4) ha estat la notícia més destacada d’una jornada absolutament festiva de l’hoquei igualadí que ha tingut la presentació dels nous fitxatges Albert Balagué i Jordi Creus (Pelicano estava jugant la semifinal de la Golden Cup amb Catalunya) com l’altre gran plat fort del dia.

Ha estat tot una festa de l’hoquei que ha començat molt d’hora, a les 10 del matí, amb un 3X3 que s’ha jugat al llarg del dia a la Plaça de Cal Font i que ha estat tot un èxit,  i que s’ha acabat passades la una de la matinada amb la graellada popular a la mateixa plaça. Entremig s’ha pogut veure per primera vegada Balagué i Creus amb la seva nova samarreta sens dubte una de les imatges del dia. Les mateixes samarretes han estat protagonistes ja que incorporen modificacions importants. La primera equipació manté els colors i tonalitats a la samarreta però canvia pantalons i mitjons que tornen a ser únicament blaus. La segona samarreta abandona el groc festuig i passa al blau cel amb el tramat arlequinat. 

Abans, al matí,  el president de l’entitat Nando Fontanellas ha firmat amb Josep Vigueras de Reno un conveni de col.laboració Reno – Pedraforca – Igualada Hoquei Club i també s’ha presentat el número 5 de la revista +IHC (amb un especial dels nous fitxatges de l’entitat). Després de l’assemblea unes 200 persones s’han aplegat en una graellada popular a la mateixa plaça de Cal Font.

NAVARRO I BALIU, PER MOLTS ANYS

Ha estat el gran titular de l’assemblea que un any més s’ha celebrat als jardins del Cercle Mercantil. Però no l’únic. El vice-president esportiu de l’IHC, Josep Maria Oller,  ha comunicat que Busquets i Edu seran els dos capitans de l’equip, que l’horari dels entrenaments del primer equip es canvia (passarà de primera hora de la tarda al vespre), que sempre hi haurà una plaça del primer equip per jugadors de la base, que Marti Compte serà el nou fisioterapeuta en substitució de Jordi Campo que ho deixa per motius familiars i que es recuperarà la figura de l’utiller, funció que desenvoluparà Eugeni Cerezo. Això pel que fa al capítol intern de l’equip sènior. Oller també ha informat que l’IHC és 10è del rànking actualitzat de competicions europees i que això li permetrà de disputar un any més la LLiga Europea de Clubs, que aquest any podria incloure la novetat de una final a 8 enlloc de la final a 4 que es disputava fins ara (amb els dos primers classificats de cada grup). Finalment el vicepresident de l’Igualada ha explicat que dissabte que vé es podria aprovar el calendari de la pròxima Ok  LLiga, que arrencaria el 13 de setembre i s’acabaria el 6 de juny, amb 8 jornades intersetmanals, una menys que aquest any i amb un canvi substancial als play-offs: el de quarts de final passaria a disputar-se a 3 partits.

Abans de la part esportiva, cadascun dels vice-presidents han analitzat el seu departament. En la part econòmica Xavier Bisbal ha informat que l’IHC ha acabat l’exercici amb un benefici de 8150 euros. La pròxima temporada el pressupost del club serà de 743.052 euros a la partida d’ingressos i 717.941 a la de despeses, cosa que deixaria un superàvit de 25.111 euros a final de temporada.

Els responsables de l’hoquei base i patinatge artític han presentat els èxits dels equips de base, femenins i patinadores del club. Joan Raja ha explicat el que es vol de la base amb una metàfora: ha de ser una fàbrica de Tons Balius" i Carles Margets, vice-president de làrea de promoció, ha avançat que s’està treballant en la celebració dels 20 anys de la primera lliga de Riazor i els 25 de l’ascens a l’aleshores Divisió d’Honor.

L’assemblea l’ha obert el president de l’entitat Nando Fontanellas que ha destacat la il.lusió del nou projecte del club i ha agrait a tots els que han treballat pel club aquesta temporada. Oriol Bargalló, Jordi Bargalló, David Càceres i Sergi Montferri han estat homenatjats pels seus anys de servei al club-només hi ha pogut ser present el de Capellades perquè aquest mateix dissabte coincidia el casament de Jordi Bargalló-. També han rebut plaques de reconeixement Joan Massoni de l’equip júnior, Jordi Campo i Ramon Peralta que deixa la coordinació de la base per dirigir el Sitges de la Ok Lliga.

PELICANO A LA FINAL

Raül Pelicano no ha pogut assistir finalment a la presentació dels nous fitxatges, però com a mínim ha aconseguit portar Catalunya a la final de la Golden Cup de Blanes després de derrotar França per 10 a 4. El de Lloret ha fet el 3 a 1 de penal (el seu tercer gol de falta màxima) i es manté com a màxim golejador del campionat amb 6 gols.. L’altre jugador de l’IHC, Càceres, també ha marcat: ha fet 2 gols i 3 assistències de gol. El rival de Catalunya serà el Blanes que s’ha imposat per 4 a 1 a Itàlia.

Catalunya: Llaverola, Càceres, Brichs, Pelicano, Grasas -cinc inicial- Del Amor, Selva, Molet, Lladó i Arellano.

França: Gelebart, Henry, Hamon, Landrin, Tarassioux, -cinc inicial- Huvelin, Moriceau, Lasnier, Lesca i Guillen.

Àrbitres: Josep Anton Ribó i Antonio Gómez. Han mostrat vermella acumulativa a Henry (França) i blava acumulativa a Grasas (Catalunya)

Gols:1-0 Càceres (min 4); 1-1 Landrin (fd) (min 5.30); 2-1 Brichs (min 6); 3-1 Pelicano (min 8.30); 3-2 Landrin (p) (min 10); 4-2 Molet (min 20); 5-2 Brichs (min 25); 6-2 Càceres (min 25.30); 7-2 Brichs (min 30.30); 8-2 Molet (min 40); 8-3 Moriceau (min 41); 9-3 Del Amor (min 43); 9-4 Lasnier (min 43); 10-4 Lladó (min 48)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *