GUANYA LA NOSTRA. CATALUNYA CAMPIONA DE LA GOLDEN CUP

L’hoquei s’ha convertit en la salvació de tots els que estimen l’esport català en un diumenge molt agitat. Catalunya s’ha proclamat campiona de la Golden Cup per tercera vegada a la seva història en imposar-se al Blanes per 4 a 2 a la final, amb un gol meravellós, el decisiu 3 a 2, del nou jugador del PROINOSA Igualada Raül Pelicano des de la mitja pista que ha entrat com una canonada pel mateix escaire. Ha estat un aperitiu del que els seguidors igualadins podran veure la pròxima temporada a les Comes. Un Raül en estat pur que ha acabat el campionat com a màxim golejador amb 7 gols (empatat amb Brichs) tot i no ser davanter. L’altre IHC de la selecció, David Càceres, ha tornat a exercir de director del joc. I encara un altre igualadí, el capità Jaume LLaverola, ha rebut de mans de l’alcalde de Blanes la Copa de Campions. Aquest dilluns la selecció serà rebuda per la secretari general de l’Esport, Anna Pruna, al Museu Colet, a les 5 de la tarda. I a partir de dimarts els jugadors tornaran a la feina per preparar la Copa Amèrica que es disputarà a Buenos Aires del 14 al 20 de juliol.

Catalunya: Llaverola, Brichs, Del Amor, Grasas, Pelicano, -cinc inicial- Selva, Càceres, Lladó i Molet.

Viva Habitat Blanes: Freixas, Benito, Sánchez, Kimi Ridaura, Armengol -cinc inicial- Àlex Ridaura i Rodríguez.

Àrbitres: Oscar Valverde i Antonio Gómez. Targeta blava directa a Molet i Del Amor (Catalunya) i per acumulació a Benito i Sánchez del Blanes i a Grasas de Catalunya.

Gols:1-0 Brichs (min 6); 1-1 A. Ridaura (min 15); 1-2 Armengol (min 33); 2-2 Selva (min 38.30); 3-2 Pelicano (min 41); 4-2 Brichs (min 48)

 RESSONS DE DISSABTE

Dissabte va ser un dels dies més intensos d’hoquei a la ciutat que es recorden. I especialment prolífica va ser l’assemblea, absolutament  plena de notícies (les podeu repassar a la notícia anterior). Els pròxims dies anirem destacant alguns dels aspectes més importants pel futur del club. Clarament el més destacat és l’ampliació de contracte de Marc Navarro i Ton Baliu. Aquestes són les seves impressions després que es fes oficial que seran arlequinats molts anys.

MARC NAVARRO

P- Felicitats perquè ets la notícia de l’assemblea. 3 temporades més a Igualada. Satisfet, no?

NAVARRO- La veritat és que estic molt content.. Amb aquesta renovació el que m’ha demostrat el club és que confia molt en mi i que té esperances que funcioni molt bé en aquest equip i la veritat és que la satisfació és mutua. És un desig que teníem les 2 parts i que ha estat molt fàcil de portar a terme.

P- A l’Assemblea es va dir això de "mireu-los als ulls dels jugadors i hi veureu il.lusió.

NAVARRO- Si. Si. Ja fa dies. Algún dia ho he comentat. Des que hem acabat la temporada i ja se sap el nou projecte tothom està molt il.lusionat i amb ganes de començar i no podem dir que hi haurà títols però el que si podem assegurar és que treballarem molt per algún dia aconseguir-ho.

P- Un jugador, no l’identificarem ha dit que té ganes d’afaitar a més d’un directiu per celebrar-ho…

NAVARRO- Bé, quan jo estava a casa i veia al Barça aixecant la Copa d’Europa, la lliga, t’agafen unes ganes de guanyar impressionants… però hem de ser realistes i treballar.

P- I el canell?. Com el tens?

NAVARRO- Bé. Ara ja gairebé dues setmanes de l’operació. Estic fent exercicis per recuperar la mobilitat. D’aquí una setmana torno a tenir visita i del que si que vull estar segur és que per la pretemporada podré estar a totes.

TON BALIU

P- Ton. Grandíssima notícia. 4 temporades.

BALIU- Que millor que a casa. Quan m’ho va dir l’Oller no m’imaginava que serien tants anys i que confiessin tant en mi. Vaig anar a parlar amb ell. Em va dir que estava molt content. Aquest any, amb les lesions i tot  també he disposat de minuts i crec que els he aprofitat bé. I van veure alguan cosa en mi que els ha agradat i volen començar un projecte i volen fer-me sentir algú important i tot això.. I jo només veure el paper amb tot allò… què millor que a casa… doncs clar. Sense cap dubte i ara a donar-ho tot per l’equip. Com diu el Marc no podem assegurar títols perquè seria una cosa … però intentarem lluitar per ells i si hi ha la més mínima possibilitat d’aconseguir-ne un ho deixarem tot a la pista per fer els aficionats una mica més contents.

P- El que queda clar és que l’etapa júnior ja s’ha acabat. I és que t’has guanyat ser el quart fitxatge.

BALIUSi, el Josep Maria ja m’ho va dir. Tu ja formes part d’un dels 7 del primer equip i que ja deixava de ser el nen que tota la vida em deien que era i ara passo a ser un del primer equip. I ara a veure si els júniors amb el treball i els entrenaments que tindran amb nosaltres cada diai amb constància poden arribar també com jo i a disfrutar.

P- Ton. Et miro als ulls. Que hi veig?

BALIU- Il.lusió. I ganes de fer-ho molt bé pel club i per tots els que han confiat en mi.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *