PROINOSA IHC 6 – VOLTREGÀ 2. BONES VIBRACIONS

El PROINOSA Igualada ha superat amb victòria el segon partit de preparació de la temporada. Els igualadins s’han imposat al Voltregà per un marcador molt clar, 6 a 2,  i tot i estar encara en rodatge han mostrat una progressió en les que han de ser les línies mestres del joc arlequinat.

Fiablitat a la porteria (tant Balagué com Tomàs han estat molt segurs. Després de 93 minuts imbatuts els 2 gols han acabat venint de jugades desafortunades).

Gran actitud defensiva (en aquest equip mossega tothom fins i tot els més creatius. Intensitat, anticipació i contundència han estat les eines defensives dels igualadins).

Continuitat en el joc (el ritme molt alt s’ha mantingut sense davallades del primer a l’últim segon, mostra entre d’altres coses d’una bona preparació física).

Rotacions greixades (el tècnic ha pogut comprobar un altre cop la versatilitat de la plantilla fent moltes convinacions. Cap d’elles ha grinyolat i l’equip ha seguit jugant igual hi hagués qui hagués a la pista).

Efectivitat ofensiva (6 gols, dos remats al ferro i moltes accions clares) basada en la verticalitat, la velocitat i en molt més remat exterior que en les passades 4 temporades. En això ha destacat sobre manera Pelicano que ha fet bona la seva fama de canoner).

Aportació positiva dels nous fitxatges (tots 3 han estat a gran altura i han generat moltes esperances entre els aficionats).

Tots aquests elements han propiciat que el partit, molt llarg perquè s’han jugat 3 parts de 25 minuts, fos molt entretingut i de retruc que augmentés també la sensació que s’està construint un equip amb tot el que això pot arribar a suposar. Els adjectius que se li hagin d’afegir se’ls hauran de guanyar els jugadors.

UN IHC SUPERIOR

Joan Carles ha fet sortir un cinc inicial diferent del del primer partit. Tomàs ha ocupat la porteria i l’han  acompayat Busquets, Baliu, Edu i Pelicano. Després han jugat Navarro, Marín, Creus i Balagué. Els dos porters s’han jugat una part cadascun i s’han repartit els minuts de l’altra.

El PROINOSA ha superat clarament al Voltregà en el primer quart : 3 a 0 amb gols de Busquets, Pelicano, en el seu primer com a igualadí, i Edu Fernàndez. Al segon les coses s’han igualat més: 1 a 1 (gols de F. Bargalló i altre cop d’un gran Edu Fernàndez). En el tercer, dos gols de Navarro (pura fantasia) i Creus, de falta directa (la seva estrena com a golejador) han sentenciat un marcador que ha maquillat Gerard Teixidó a falta de 2 minuts amb un gol un punt afortunat.

El partit, tot i ser d’entrenament, ha portat molta gent, més d’un centenar,  a les Comes. Tothom ha sortit molt satisfet. I és que el que arriba de la pista tramet bones vibracions. El pròxim partit del PROINOSA IHC serà divendres al migdia a Massanet.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *