SHUM MASSANET. PRIMERA PROVA COM A VISITANTS

Foto Andreu C. http://www.cpvoltrega.com/

Els jugadors del PROINOSA Igualada han tingut descans aquest dijous. Merescut descans després del desgast extraordinari que els homes de Joan Carles van fer en el partit contra el Voltregà, 6 a 2 resultat final. I és que els arlequinats van exhibir una agressivitat defensiva molt destacable i un ritme de joc constant, sense alts-i-baixos, durant els 75 minuts que va durar el partit. I això només s’assoleix a partir d’una gran capacitat de sacrifici i molt esforç, i un plus de treball generós en equip.

Aquest divendres la plantilla de l’IHC torna a tenir la possibilitat de demostrar que l’endollat constant serà una de les armes bàsiques del seu joc aquesta temporada. I ho faran per primera vegada aquesta temporada com a visitants. Serà a partir de les 12 al municipal de Maçanet contra un Shum que acaba de recuperar la categoria de la OK LLiga. Joan Carles podrà, en principi, comptar amb tots els seus jugadors. Per la seva banda el nou tècnic de l’equip de la Selva, Marc Siscart, podrà mostrar a la seva afició les 4 cares noves de l’equip: Manel Garcia del Lloret, company els últims anys de Pelicano, Xavi Gonzàlez i David Calonge del Mataró i Arnau Blàzquez del GEiEG. Aques partit serà el primer del Shum en aquesta fase de preparació abans de l’inici de la LLiga. L’IHC ja n’ha jugat dos amb victòria i bones sensacions en tots dos casos. Ara els arlequinats es posen a prova fora de les Comes on, com ja ha passat aquests últims anys, les victòries seran cares i , obligatòriament, molt treballades

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *