SEMPRE ENDOLLATS

.

El PROINOSA IHC entra aquest dilluns en la cinquena setmana de preparació. Encara en tenen 3 per endavant, però l’equip ja ha donat mostres de quina serà la seva identitat aquesta temporada. En els 3 partits que s’han jugat fins ara els de Joan Carles han estat agressius i intensos al darrera, constants en el ritme i ràpids i decidits al davant. No s’han permés cap oscil.lació en el joc, han anat a pinyo fixe, sempre concentrats, sempre atents, sempre ambiciosos. Un estil de joc molt Made in Joan Carles i que es pot resumir amb dues paraules: Sempre endollats. Amb aquest eslògan gravat al cap els jugadors van derrotar al Sitges tot i que no van tenir encert de cara a porteria (van mantenir, això si, el zero a la pròpia). Contra el Voltregà van arribar els gols i davant el Shum l’equip va mantenir l’efectivitat i va oferir moments de gran joc. De moment les xifres són molt bones: 14 gols a favor i només 4 en contra. Balagué i Tomàs garanteixen seguretat sota pals, la defensa és asfixiant, la velocitat de bola és alta i la verticalitat en alguns moments vertiginosa. Els veterans (Busquets, Edu, Navarro) estan en un gran moment, Marín està afegint agressivitat defensiva a les seves altíssimes quotes tècniques, Baliu segueix sorprenent a cada moment per la seva maduresa i els nous (Creus i Pelicano) estan aportant molta qualitat i variants al joc arlequinat (entre d’altres Creus direcció i assistència i Pelicano remat i una visió deliciosa del joc tècnic).

De tota manera això només és una anàlisi a l’equador de la fase de preparació. Queden per davant 3 setmanes, alguns dels rivals més complicats i la necessitat de seguir refermant minut a minut aquest impressions positives que està donant l’equip. D’entrada aquesta setmana la plantilla tindrà molta feina. Dues sessions dobles, una normal, i dos partits: dijous contra el Mataró (a les 8 a les Comes) i l’altre dissabte a Sant Sadurní, contra el Noia, on es retrobaran amb un vell amic, com és David Càceres.
.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *