EDU: REALMENT ESTEM DISFRUTANT

 

.

Els jugadors del PROINOSA Igualada han completat aquest dilluns una sessió doble de treball (físic al matí i pista a la tarda) en una setmana marcada pels dos partits de preparació que jugaran els igualadins. Dijous contra el Mataró a les Comes i dissabte a Sant Sadurní contra el Noia. L’arma principal tornarà a ser el joc d’equip, el ritme constant, la mossegada al darrera i l’ambició al davant, allò que hem coincidit a definir com l’endollats sempre. Un dels jugadors que sempre ha estat un estendart d’aquest tipus d’implicació tant a la pista com en el treball físic és l’Edu Fernàndez. El 6 igualadí, que manté el seu idil.li amb el gol (ja en porta 4 en 3 partits) és un autèntic referent per la resta de companys, pel seu compromís etern i la seva competitivitat innata. Amb l’EDU, reconvertit ara en un dels joves veterans de l’equip, analitzem el moment actual de la plantilla a tres setmanes de l’inici de la Ok Lliga.

P- De moment està sent un bon inici de preparació per la temporada, no?

EDUSi. La veritat és que tot va molt bé a tots els nivells. A nivell de treball. A nivell de joc. A  nivell de grup. L’ambient és molt bó.

P- Dona la sensació que s’està creant un d’aquells vestidors dels que se’n parla molts anys.

EDUSi. Tota la gent que està aquí, està molt implicada. I a més hi ha molta afinitat entre tots. No podem estar més contents. Estem disfrutant.

P- Tu que ets un jugador que jugues molt també amb el cap que et sembla el treball mental d’aquesta pretemporada?

EDU- Totes les sessions de psicologia esportiva del Coco han estat molt positives. Ens ajudaran a lluitar per tots els nostres objectius.

P- I que tal això de ser un dels veterans de l’equip?. Com es porta?

EDU- Bé. També és molt fàcil amb el grup que som. T’ho posen molt fàcil. La veritat és que tothom coopera molt bé.

P- Hem vist fins ara 3 partits de preparació amb allò d’endollats sempre com a característica principal. Això ha de servir per fer els deures sobre tot a casa, no?

EDUSi. El que tenim pendent és ser molt forts casa. No podem perdre contra equips febles a les Comes. No ens ho podem permetre. Intensitat i modestia per intentar no deixar escapar punts de la nostra pista.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *