EL QUART, CONTRA EL MATARÓ

El PROINOSA Igualada afronta aquest dijous el quart partit de preparació de la temporada contra el Mataró a les Comes, amb el dubte de Raül Marín que no va poder participar de l’últim entrenament abans del partit perquè tenia mal al coll. L’absència del davanter la van cobrir els júniors Casanovas, Muntaner i Raja. La sessió va arrencar amb treball de musculació . Després els jugadors van exercitar durant 20 minuts velocitat de pista i molts xuts a porteria. L’entrenament es va completar amb una part dedicada a la tàctica, i en especial a conceptes defensius. Com sempre un partidet de 15 més 15 va tancar la sessió.

Aquest dijous els homes de Joan Carles volen mantenir la progressió demostrada en els 3 partits precedents i , més enllà del resultat, oferir una altra dosi de bones sensacions sobre el nivell de joc que pot acabar oferint aquest nou IHC. Davant tindran un Mataró que arriba amb algunes cares noves,el canvi de Rocasalbas per Casanovas amb el Vilanova, és el més destacat, per intentar repetir la bona temporada que els del Maresme van fer l’any passat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *