PROINOSA IHC 7 – MATARÓ 2. PER DISFRUTAR

El nou PROINOSA IHC de Joan Carles segueix abonat a la màxima: "l’hoquei és per divertir-se". Igual que en els 3 partits anteriors els jugadors han disfrutat a la pista i han fet disfrutar al nombrós públic que s’ha aplegata les Comes (la veu va corrent i cada cop són més els seguidors que volen apuntar-s’hi). Els igualadins han tornat a jugar un bon partit, amb una defensa sacrificada, un ritme constant, un esperit de lluita indomable i alta velocitat a l’atac. Amb tots aquests ingredients el coktail per força acaba sent refrescant. ESpecialment pel públic que se n’ha tornat a anar a casa satisfet del que ha vist a la pista. L’IHC ha disposat de moltíssimes ocasions, la majoria de contratacs ja que els mataronins s’ofegaven en la defensa igualadina. Però també ha ensenyat part del seu mostruari ofensiu amb alguns remats estratosfèrics de Pelicano (especialment un dels seus 2 gols). L’IHC ha acabat superant amb claredat (7 a 2) a un Mataró que ha començat força bé i que ha plantat cara mentre ha pogut seguir-li el ritme als arlequinats. La primera part ha acabat amb un 3 a 1, que a la segona s’ha ampliat fins al 7 a 2 final.

Joan Carles ha seguit fent proves i ha tornat a variar el 5 inicial. En aquesta ocasió han sortit Balagué, Navarro, Busquets, Edu i Pelicano. Lluís Tomàs ha jugat la segona part i Marín, Baliu i Creus han  completat les rotacions. Marín per cert ha marcat el seu primer gol a la pretemporada. La resta de gols els han fet Navarro (2), Pelicano (2), que atrapa a l’Edu com a màxim golejador fins ara amb 5 gols, el mateix Edu (1) i Creus( 1).

Tot i la satisfacció evident al vestidor de l’IHC, els jugadors volen tocar de peus a terra i seguir-se posant més objectius a superar. Després de les 4 victòries en 4 partits ara arribaran els rivals més seriosos, el Noia a Sant Sadurní, aquest dissabte a 1/4 de 9 i divendres i diumenge que vé contra el Vic, a l’Anoia i Osona, en la presentació oficial dels equips dels 2 clubs. Serà el moment de comprobar les prestacions de l’equip davant els grans de la categoria. De moment però els Busquets, Edu, Navarro, Baliu, Marín, Pelicano, Creus, Balagué, Tomàs … i tots els que formen l’equip  han aconseguit fer realitat l’objectiu final de tot esport: passar-ho i fer-ho passar bé.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *