NOIA 6 – PROINOSA IHC 6. PROVA SUPERADA

Treure un empat d’una pista numantina com la del Noia és, d’entrada, per posar-se bona nota. Fer-ho amb bon joc i portant la dinàmica del marcador necessariament ha de fer pujar aquesta nota. Tornar a fer disfrutar al públic amb un joc àgil i directe i amb molts gols és per anar a per matrícula. Només la pèrdua de tensió defensiva en la part final del partit i algunes errades puntuals fan que l’equip no es pugui emportart un excel.lent de l’Ateneu Agrícola. El Noia, amb molt d’ofici, amb un Cabestany estel.lar, ha acabat empatant un partit que els igualadins podríen haver guanyat de manera clara. De tota manera, i més enllà del resultat, el més important és que l’equip segueix il.lusionant i, el que és més important, divertint.

Aquest cop Joan Carles si que ha repetit 5 inicial (és el primer cop que ho fa aquesta pretemporada). Balagué, Navarro, Busquets, Edu i Pelicano han començat el primer dels 3 quarts de 20 minuts a rellotge aturat que s’han jugat. El tècbic igualadí ha tret tot el potencial del seu mecanismes de rotació amb l’entrada a pista de Creus, Marín, Baliu i Lluis Tomàs (que ha ocupat la porteria en l’últim d’aquests quarts).  L’IHC ha dominat clarament la primera part (0 a 2), ha fet taules al segon (3 a 3) i al tercer el Noia ha aprofitat la baixada de tensió (la primera en 5 partits) per aconseguir un 3 a 1. De tota manera els igualadins han creat moltíssimes ocasions de gol i podríen haver sentenciat abans d’aquest tercer quart. Els gols els han fet Creus (2), Edu, Pelicano, Navarro i Baliu. El partit ha suposat la retrobada dels arlequinats amb el que fins la passada temporada era el seu company a les Comes, David Càceres.

El pròxim partit dels igualadins serà divendres a les Comes contra el Vic, en la presentació de tots els equips de l’entitat. Serà una bona oportunitat per apuntar-se a disfrutar amb l’equip. De fet el boca-orella al carrer s’està encarregant de transmetre que l’hoquei amb aquest equip pot ser molt divertit. El mateix Joan Carles ha reconegut a la mevaweb que ha tret conclusions molt positives del partit contra els cavistes. "S’ha jugat un bon partit, contra un gran rival, a la seva pista, s’han fet 6 gols, sempre s’ha portat la iniciativa… és per estar satisfets. Segurament l’única mancança, segurament provocada també pel rival, ha estat que al final no hem pogut mantenir l’exigència ni hem pogut estar tots al mateix nivell i ells ho han aprofitat per acabar empatant. Però les sensacions que m’emporto de l’equip són molt bones".

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *