NOIA. SEGÜENT PAS.

El PROINOSA Igualada afronta aquest dissabte el rival més complicat de moment de tota la temporada: el Noia Freixenet. Amb l’afegit que el partit es disputarà a partir d’1/4 de 9 a l’Ateneu Agrícola, una pista tradicionalment molt complicada pels arlequinats. El partit suposarà la retrobada amb un dels integrants d’aquell mitic Dream Team-2, David Càceres, que ha fitxat aquest estiu per l’equip del cava. Junt amb ell han arribat el porter Bel i el davanter. Tots 3 tindran la difícil papereta de subtituir homes tan destacats a la història de l’equip de Sant Sadurní com Pere Varias, que s’ha retirat, Xavier Brichs o l’ex-igualadí Jordi Mellado. Aquest serà el segon partit de preparació dels cavistes. Al primer es van imposar per 5 a 4 al Tenerife en un duel entre dos dels campions (de Copa i de la Cers) de la temporada pasada.

L’IHC arriba a l’Ateneu amb unes estadístiques molt bones: 21 gols a favor i només 6 en contra, però també amb el convenciment que les xifres només serveixen de referència i més quan no es tradueixen en punts a la classificació. Molt més important serà mantenir l’estil de joc, la constància i la convicció que ha exhibit l’equip fins ara. I de pas també alguns indicis que tenen molta rellevància. La seguretat a la porteria, l’agressivitat defensiva i el repartiment del gol (en aquest moment ja han marcat tots els integrants de la plantilla).

D’altra banda 2 ex-igualadins són notícia. Un, el porter Albert Dalmau, perquè segueix gunayant partits amb la selecció estatal que s’ha desplaçat a Macao amb motiu del 25è aniversari d’aquesta Federació (reconeguda, per cert, tot i ser ara una part de la Xina. L’última víctima ha estat Nova Zelanda a qui els d’AlbertO mazon han derrotat per un contundent 10 a 0. Dalmau ha tingut feina afegida perquè ha ofert un clínic a la resta de porters que participen en aquesta competició.

L’altre ex que té protagonisme aquest cap de setmana és Ivan Tibau, un altre dels integrants del segon equip de somni. Aquest diumenge rebrà un homenatge durant el 23è Torneig de la Dona Marinera a Lloret amb motiu de la seva retirada de les pistes. L’homenatge inclourà un partit entre el LLoret, el seu últim equip, i la selecció catalana. Tibau, de tota manera, no se n’anirà massa lluny de les pistes perquè aquesta temporada exercirà com a entrenador del primer equip de LLoret.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *