X.ESTRUCH: SOC AFORTUNAT PERQUÈ VISC L’EQUIP DES D’UN LLOC PRIVILEGIAT

Tot i ser la DIADA els jugadors del PROINOSA Igualada no aturen el seu pla de treball i aquest dijous fan l’últim entrenament de la setmana abans de desplaçar-se cap a Galícia pel debut a la Ok LLiga a Riazor contra el Liceo. Aprofitant aquestes últimes hores abans de l’inici de la competició tancarem la sèrie dedicada a l’estiu 2008 amb les sensacions d’un home fonamental en el primer equip de l’IHC. No es posa els patins, ni fa els gols, ni els atura, ni marca la tàctica, però fa possible que altres puguin fer tot això amb normalitat. Representa tota aquella gent, anònima la majoria de vegades, però que són essencials perquè les coses rutllin. Ells també són equip. Indubtablement. Parlem del gran Xavi Estruch, delegat del primer equip i a més un dels homes amb més capacitat per veure (i explicar) l’hoquei. De fet ell també és una peça bàsica perquè les cròniques de la mevaweb arribin puntuals a la cita. El Xavi Estruc tanca oficialment l’estiu 2008.

P- Xavi, encara que ja queda lluny, on has estat aquestes vacances?

ESTRUCH –A l’agost hem aprofitat per viatjar a la India.

P- El teu lloc preferit per escapar-te ?

ESTRUCHEn qualsevol racó del Pirineu català.

P    Un pais o ciutat que recomanaries.

ESTRUCH –Un pais: Marroc. Una ciutat: Girona.

P Un estiu especial. El que més recordes. I perquè?

ESTRUCH –L’estiu del 2006. Em vaig casar!

P-    Quin és el teu hobby principal?

ESTRUCH- L’hoquei, la fotografia, practicar esport

P–   El teu plat preferit?

ESTRUCH    Cap d’especial però això si!, ha de ser peix.

P-Fas servir alguna tàctica per concentrar-te. Tens alguna mania?

ESTRUCH –No, no tinc cap mania però si que sóc bastant metòdic a l’hora de preparar les coses per un partit. Abans era molt supersticiós però amb el temps he anat aprenent que les supersticions no ens ajuden a guanyar partits.

P– Un disc per escoltar abans d’un partit?

ESTRUCH – Alguna cosa animadeta catalana com ara La Carrau, Rauxa, Dijous Paella…

P- Has tingut algun mite?

ESTRUCHNo.

P-Recordes el primer partit d’hoquei que vas veure?

ESTRUCH –  Recordo molt un dels meus primera partits com a aficionat de l’Igualada a Les Comes. Va ser contra el Dominicos, vam guanyar 7-0. Crec que va ser la temporada de la nostra primera Lliga. Era un autèntic espectacle anar al pabelló, hi havia un ambient impressionant!

P- Pensaves que arribaries a ser delegat del primer equip?

ESTRUCH –       No m’ho hagués imaginat mai. La veritat és que quan m’ho van proposar em va fer molta il·lusió probar-ho una temporada i mira, l’any que ve ja en farà 9! Em considero un afortunat perquè visc les emocions de l’equip des d’una perspectiva privilegiada i m’ha permès coneixèr molta gent.

P-El  partit de la teva vida?

ESTRUCHCom a aficionat tinc un excel·lent record de la final de la Copa d’Europa que vam guanyar a Vercelli. I com a delegat em va impactar molt també una final de Copa d’Europa, la que vam perdre per penals a La Corunya. 

P-   Un desig per la temporada que vé?

ESTRUCH –       Guanyar la Copa del rei! Algú creia que podria aconseguir-la aquesta passada temporada el Noia? Doncs perquè no podem fer-ho nosaltres l’any que ve?. A més a més també demano que tinguem un inici de Lliga millor que la temporada passada, tot i que el calendari és complicat, i que ens respectin una mica més les lesions. Segur que amb aquestes dues coses podrem arribar un xic més lluny. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *