INCONFORMISME ARLEQUINAT

El PROINOSA Igualada ha tingut una Diada laborable. Els homes de Joan Carles han fet aquest dijous l’últim entrenament de la setmana amb la vista posada a l’inici ja de la Ok LLiga a Riazor. La sessió s’ha basat en treball de visionatge d’encerts i errades dels últims partits  a la sala de DVD i després molt volum de partit. El capità David Busquets segueix arrossegant molesties i serà dubte fins a l’últim moment. En canvi Ton Baliu ja està totalment recuperat del cop que va rebre al nas a Vic.

La plantilla igualadina és conscient de la dificultat d’arrencar la lliga en una pista com la de Riazor però el vestidor és tremendament inconformista i el sentiment generalitzat és que en l’hoquei no hi ha res predeterminat i que amb esforç i convenciment hom pot escriure el seu propi futur.

DAVID BUSQUETS

És un començament fortíssim de lliga. Però prefereixo jugar amb ells al principi i agafar-los potser una mica per sorpresa. Crec que ho podem fer. De fet ja ho hem fet en el passat. I ara amb la mentalitat que tenim… Tots som molt ambiciosos, hi ha moltes ganes de treballar i espero que això ens doni resultats.

EDU FERNÀNDEZ

Hem de jugar contra tots. Ens ha tocat començar allà i ens hem estat preparant fort per intentar superar aquest primer obstacle.

MARC NAVARRO
Mai se sap… si són començaments bons o dolents. Potser millor agafar-los al principi i una mica més despistats. Quan passi el partit ho sabrem,. De fet hem de jugar contra tots.

JORDI CREUS

Crec que és millor poder començar a casa, però en això noem tingut sort. I si, tenim un inici complicat però també té una doble lectura. Si aconseguim un bon resultat tindrem el camí molt ben encarat. Amb la preparació que portem intentarem fer un bon paper a la Corunya. De tota manera el que hem de fer és ser invencibles a les Comes.

RAÜL PELICANO

Hem d’anar partit a partit. De fet tothom comença igual, des de zero. Nosaltres hi anem amb ganes de fer-ho bé i espero que tot ens sortirà com volem.

ALBERT BALAGUÉ
És un inici complicat. Però jo prefereixo començar fort. És un alicient. I de fet hem de jugar contra tots igual, no?El que hem de fer és preocupar-nos de nosaltres. I si ho fem i fem la feina que hem de fer tindrem els partits ben encarats.

RAÜL MARÍN

Deu n’hi dó. ÉS un desplaçament complicat. Però a la Corunya ja hi vam guanyar i hi vam fer un gran partit. Hem d’anar pas a pas i primer de tot intentar fer un bon partit.

TON BALIU

És un començament complicat, i més amb tots els canvis que hi ha hagut aquest any, però intentarem de totes totes treure el màxim de punts possibles

LLUÍS TOMÀS
Tot i que en el nostre pensament mai no hi entra la derrota, Riazor és una pista on entra la possibilitat de perdre. I si guanyes començes molt bé. Nosaltres ens hem d’agafar a la idea que no som inferiors a ningú, que res està escrit i que anem a guanyar a tothom, sigui el Barça o sigui qui sigui. Amb humilitat però amb convenciment.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *