JOSEP MARIA OLLER NOU PRESIDENT DEL PROINOSA IGUALADA HC

La Junta directiva del PROINOSA Igualada HC ha refermat aquest migdia en roda de premsa la decisió unànime de continuar al front del club i d’acabar els dos anys de mandat que li queden, després de l’anunci del fins ara president Fernando Fontanellas de deixar el càrrec. El vice-president primer, Josep Maria Oller assumirà a partir d’ara la presidència de l’entitat d’acord amb el que preveuen els estatuts. En les seves primeres declaracions com a president Oller ha volgut elogiar especialment l’esforç de la familia Fontanellas, primer amb Francesc Fontanellas i ara amb Fernando Fontanellas, perquè l’IHC pugui tirar endavant amb una situació econòmica sanejada. De fet Oller ha explicat que s’està estudiant la forma i el moment més idonis per poder agrair al fins ara president Fernando Fontanellas la seva actuació decisiva pel futur immediat del club.   

Josep Maria Oller és un industrial molt conegut a Igualada, nascut a Avinyó, al Bages, fa 58 anys. En l’actualitat era el vice-president primer i responsable de l’àrea esportiva. Oller va entrar a l’IHC l’any 1992 quan va acceptar formar part d’una gestora d’àmplia representativitat ciutadana en un moment complicat per l’entitat.  Hi va entrar junt amb Francesc Fontanellas que després es convertiria en el president que més temporades (14) ha dirigit el club. Junts van conduir l’Igualada a la seva época més gloriosa. L’equip va guanyar 20 títols, entre els quals destaquen especialment  6 copes d’Europa i  3 lligues. Josep Maria Oller en va ser durant tots aquests anys el responsable de l’area econòmica. L’agost del 2006 la mort sobtada de Francesc Fontanellas va provocar que el seu fill Fernando acceptés d’encaçalar una directiva reforçada en la qual Josep Maria Oller continuava sent un home decisiu, ara dirigint l’àrea esportiva. Ara amb l’adeu de Fernando Fontanellas,  Josep Maria Oller passarà a ser el nou president de l’Igualada Hoquei Club. Mentrestant la plantilla del primer equip fa aquest dijous l’últim entrenament de la setmana amb bones notícies pel que fa a la recuperació del capità, David Busquets, que té moltes possibilitats de tornar a les pistes aquest dissabte contra el Vilanova a les Comes.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *