PREPARANT EL FUTUR

Mentre el primer equip del PROINOSA Igualada segueix concentrat en la preparació del pròxim partit de la Ok LLiga, dissabte a les Comes contra el Vilanova, el club ha viscut una de les reunions directives més trascendentals dels últims anys, la primera després de l’anunci de Fernando Fontanellas de deixar la presidència. I el missatge ha estat molt clar: La Junta directiva de l’Igualada HC ha refermat la decisió unànime de continuar al front del club i acabar els dos anys de mandat que li queden. El vice-president primer. i d’acord amb els estatuts, president en funcions, Josep Maria Oller, ha elogiat l’esforç de la familia Fontanellas, primer amb Francesc Fontanellas i ara amb Fernando Fontanellas, perquè l’IHC pugui seguir endavant amb una situació econòmica sanejada. La directiva ha acordat també estudiar la forma i el moment idonis per poder agrair al fins ara president Fernando Fontanellas la seva actuació tant positiva per futur immediat del club.

A més d’això, els membres de la junta han rebut també un informe detallat sobre els passos que s’han fet aquests últims dies. Han estat dies de moltes reunions amb diferents estaments i organitzacions, amb resultats qualificats d’optimistes. Tot i que queden encara algunes gestions finals, si com s’espera acaben amb resultats postius, en pocs dies podríen conduir a una normalització institucional total de l’Igualada Hoquei Club.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *