L’OK LLIGA ARRIBA A LES COMES


Després d’una setmana en que l’actualitat institucional del club ha superat la purament esportiva, torna la competició a les Comes. Aquest dissabte el PROINOSA Igualada juga el primer partit de la Ok LLiga a casa contra el complicat Vilanova. La millor notícia per Joan Carles és la recuperació definitiva del capità David Busquets que ja ha treballat al 100 per 100 en els últims dos entrenaments. També Ton Baliu té ja oblidada la fisura al nas que es va fer fa 15 dies a Vic. Per tant, el tècnic igualadí podrà comptar per primera vegada en els últims 3 partits amb tots els seus jugadors. Per cert la plantilla del primer equip de l’IHC va sopar dijous amb el nou president de l’entitat, Josep Maria Oller, que els va voler explicar personalment tot el procés que havia seguit el club des de l’anunci de Fernando Fontanellas de deixar la presidència. Com a responsable de l’àrea esportiva, Oller, ha trenat unes relacions excel.lents amb els membres de l’equip, cosa que va quedar demostrada un altre cop en aquest sopar que va acabar amb un brindis de president, tècnics i jugadors pel futur de l’IHC.
El CP VIlanova arriba a les Comes empatat amb els igualadins a un punt, fruit del 3 a 3 a les casernes contra el Tenerife. Tot i el resultat,  diverses webs locals assenyalen que els vilanovins van jugar només a ratxes. Al mateix temps elogien el nou Igualada. El blog http://cpvilanova.blogspot.com/ destaca que l’IHC és un dels equips que més s’ha reforçat aquest estiu i que Joan Carles ha creat un grup sòlid i jove que farà que es parli d’ells al llarg de la temporada.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *