PROINOSA IHC 3 – VILANOVA 0. 3 PUNTS D’ESTRENA

Primera victòria de la temporada en el debut a les Comes del nou PROINOSA Igulada. L’equip ha tornat a oferir una gran imatge, amb un hoquei d’alta qualitat , sobre tot a la segona part. A la primera els de Joan Carles s’han posat la granota de treball i han sabut aguantar els minuts més complicats, sense impaciències tot i que l’1 a 0 s’ha mantingut invariable durant prácticamente durant 31 minuts. Un gol, per cert, Excel.lent de Jordi Creus, que ha fet un costa a costa i ha metrallat la porteria amb un remat enganxat al pal.  Amb l’1 a 0 Balagué ha tornat a ser decisiu. El d’Esplugues ha  tingut 3 intervencions extraordinàries que han evitat problemes majors. Joan Carles ha apostat per la veterania de Busquets per aquests minuts trabats, amb el Vilanova, encara sencer,  jugant el seu habitual joc físic.  A la  segona, en canvi,  ha buscat l’efecte Ton i l’aposta li ha sortit bé. L’equip ha mantingut el ritme angoixant en defensa i la velocitat de  contraatacs  i el Vilanova no ha trobat la manera de resistir-ho. Tot i que els gols han arribat a la part final del partit, no s’ha arribat a patir i els igualadins s’han tornat a posar a la butxaca als aficionats que s’han desplaçat a les Comes. Els gols els han fet Edu Fernandez resolent molt bé un servei de falta interior i Marc Navarro després d’un contratac de Jordi Creus, aprofitant el rebuig del porter.

 

Ara l’IHC tindrà dues setmanes d’aturada per la disputa del Mundialet de clubs i del campionat d’Europa júnior, amb la participación de Ton Baliu.

 

PROINOSA IHC 3 (1/0) Balagué, Navarro (1), Creus (1), Edu (1) i Pelicano. Busquets, Marín i T. Baliu. LL. Tomàs

 

VILANOVA 0 (0/0) Arellano, Boira, Julivert, Rocasalbas i Casadevall, equip inicial. Brichs i Del Amor.

 

GOLS: 1-0 Creus (m. 4). SEGONA PART. 2-0 Edu (m. 9) 3-0 Navarro (m 16.16)

 

INCIDÈNCIES: 500 espectadors a les Comes, en l’estrena de Josep Maria Oller com a president. Partit de molts targetes. Buixeda i Sanz han ensenyat blaves a Creus (directa) i Del Amor i vermella acumulativa per Rocasalbas.

 

JORDI CREUS

 

P- Primer gol oficial. Gol molt important.

 

CREUS- Si. Content pel gol i pels 3 punts. L’ 1 a 0 ens ha permés començar per devant i això és molt important en un partit com aquest.

 

P- També molt important deixar la porteria a zero.

 

CREUS- Estem també contents per això. Portem 2 partits I només hem encaixat 1 gol. S’estan fent bé les coses. Hem de seguir igual. I anar igual de forts. Només portem 4 punts però estem en la bona línia.

 

P- I seguiu agradant molt a la gent.

 

CREUS- Si. Crec que li agrada a la gent i és el que volem. Que s’enganxi a l’equip, que vagin venint cada cop més a les Comes i que anem junts cap endavant.

 

EDU FERNÀNDEZ

 

P- Bona victòria, bon partit.

 EDU- Si. De fet ha estat un partit bastant trabat. Però hem estat molt bé en els moments claus I la segona part ha estat totalment nostra.

P- I això que la primera ha estat complicada.

 

EDU- Si, però hem sortit amb moltes ganes i un esperit lluitador. Hem tingut la sort de posar-nos per devant i administrar bé la renda.

 

P- I altre cop una gran defensa. Hem deixat la porteria a zero.

 EDU- Si. Una de les claus és arribar al final amb aquest zero. 2 partits, 1 gol està molt bé. I hem de seguir treballant per encarar intentar-ho millorar. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *