BALIU: DEBUT, TITULARITAT , GOL i VICTÒRIA

Ton Baliu ha tingut el debut somniat per tot jugador en un campionat d’Europa. Ha sortit de titular (amb Grau, Teixidó, Torner i Pèrez), la selecció ha guanyat (4 a 0 a Alemanya) i ell ha fet un dels 4 gols( el tercer). Un debut per emmarcar. El Ton ha reconegut a la mevaweb que d’entrada han sortit una mica nerviosos però que a partir del 1 a 0 de Riba hem començat ja a jugar millor. El 2 a 0 amb que ha acabat la primera meitat l’ha fet el jugador del Voltregà Vives. A la segona el Ton ha firmat el 3 a 0 que sentenciava el partit. He guanyat l’esquena al defensa, el Teixidó me l’ha passada i jo he definit davant del porter. No ha estat malament.   Aquesta ha estat la particular repetició de la jugada del jugador del planter de l’IHC. El mateix Teixidó ha fet el 4 a 0. D’aquesta manera l’estatal s’ha desfet de l’equip anfitrió "que ha demostrat que tenia un porter molt bó, molt gros i que para molt. Els tècnics ja el coneixien d’altres europeus. Ara, als altres els he trobat petits per ser alemanys… 

A la resta de resultats de la jornada Itàlia ha gunayat a Anglaterra per 11 a 1 i Portugal a Suïssa per 5 a 0. Aquest dimarts la selecció s’enfronta a Itàlia a 2/4 de 9 del vespre.

Mentrestant a Igualada la plantilla del primer equip ha tornat a tenir entrenament físic a l’Estadi Atlètic. Els jugadors han fet molta carrera continua i exercicis de velocitat. Marc Navarro ha tornat a treballar al marge del grup arran de les seves molesties als abductors. "He fet sessió amb el Martí Compte. Una mica de carrera, estiraments i massatge. Aquest dimarts i dimecres m’han dit que vagi amb precaució i si tot va bé dijous ja tornaré a posar-m’hi al 100X100. L’Edu mentrestant arrossega encara les molesties a la mà. En canvi Busquets ja està del tot recuperat de la seva lesió. Precisament pel tècnic de l’IHC Joan Carles hauria estat millor no haver de fer l’aturada però ja que s’ha hagut de fer com a mínim ha anat bé per poder-nos recuperar del tot".

COMENÇA LA COMPETICIÓ FEMENINA

Aquest cap de setmana ha arrencat la lliga femenina. Ho ha fet de tota manera al 30% perquè dels 3 equips de l’entitat només ha jugat el de segona catalana. DEls altres dos equips (el de primera nacional i el de primera catalana) van quedar-se sense equip: unes perquè el rival demanava un ajornament per lesió de la seva portera i les altres perquè, d’entrada, els tocava jornada de descans.

Les úniques que van poder debutar a la pista van ser les noies de segona que es van imposar per 6 a 0 al Sant Cugat. Les igualadines van començar el partit amb moltes ocasions però falta d’encert. Aviat però van encaixar les dues coses i Raquel Bernadas va aconseguir l’1 a 0 aprofitant un aclarit de la resta de companyes. Era el minut 5 i mig i el partit començava a definir-se. Dos gols més, un de Raquel Torres i l’altre de la mateixa Raquel Bernadas portava el partit al descans amb un inapelable 3 a 0. Per cert, en aquesta primera meitat havia ocupat la porteria l’Ester Alamillo que debutava d’aquesta manera amb un zero. També s’apuntava al zero la Teresa Bernadas, exhibint la seva seguretat habitual. En canvi l’IHC tornava a fer-ne 3 (dos de la Raquel Bernadas que acabava amb 4 dianes, i 1 de la Mònica Morros.

IGUALADA HC 6 (3/3) Teresa Bernadas (P), Ester Alamillo (P), Raquel Bernadas (4), Raquel  Torres (1), Rut Moya, Mònica Morros (1), Sabina Alamillo, Sònia Morros i Loide Egea

SANT CUGAT 0 (0/0) Gabriela Mueller (P), Lili Rossell, Cristina Salgas, Laura de los Santos, Carmina Tamburini, Marta Palou, Carlota Messeguer i Andrea Ondiviela

Els pròxims partits dels equips igualadins seran aquests:

El Primera Nacional jugarà contra el Sant Cugat (amb l’horari encara per determinar), el Primera Catalana jugarà a Arenys de Muny, diumnege a 1/4 d’1 del migdia, i l’equip de Segona Catalana es desplaça fins al Pla del penedés per jugar contra l’equip local dissabte a 2/4 de 5 de la tarda.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *