REUS 5 – PROINOSA IHC 1. DERROTA CLARA

No ha estat la nit del PROINOSA Igualada. Als jugadors arlequinats no els han sortit les coses i no han pogut mantenir el nivell de joc que fins ara havien exhibit. El Reus els ha derrotat de manera inapelable deixant molt clar que el canvi de calendari ha perjudicat als igualadins ja que s’han trobat davant un equip molt més fet que el que s’haurien trobat ara fa més d’un mes, quan el partit s’hauria d’haver jugat. L’IHC ha sortit a la pista intentant jugar la bola amb criteri i fugint de defenses numantines, però no han pogut aturar un inspirat Reus, que a la mitja part ja guanyava per 2 a 0. La sentència ha arribat emb el tercer gol roig-i-negre, molt matiner (minut 2 de la segona meitat) que ha acabat de descentrar els igualadins que ja no han tornat a jugar bé fins els últims minuts, ja amb el 5 a 0 en contra. Raül Marín, que sembla que es reenganxa amb l’efectivitat a pilota aturada, ha marcat el gol de l’honor en un llençament de penal. Una derrota en una pista on es pot perdre que no ha de fer canviar el rumb de l’equip, i més tenint en compte que la setmana es completa amb una visita dissabte  a una altra de les pistes menys assequibles de la Ok Lliga, el Palau Blaugrana. En l’altre partit ajornat disputat avui el Noia s’ha imposat per 2 a 1 al Voltregà.

REUS 5 (2/3) Trabal, Negro, Gil (1), Gual (1), Caldú, equip inicial. Toni Sànchez (2), J. Garcia, Molet i Platero (1).

PROINOSA IHC 1 (0/1) Balagué, Navarro, Busquets, Edu, Creus, equip inicial. Ton Baliu, Pelicano, marín (1). Ll. Tomàs.

GOLS: 1-0 Gil (m 14), 2-0 Sanchez (M 20). SEGONA PART. 3-0 Gual (m 2), 4-0 Platero penal (m 12), 5-0 Sanchez (m 14). 5-1 Ma´rín (m 16).

INCIDÈNCIES: 600 espectadors al Pavelló del Reus, entre ells el president del PROINOSA IHC, Josep Maria Oller i els vice-presidentsRaja i Margets. Els àrbitres,  Bifet i Castellnou, amb diferència de criteris a favor de casa però sense incidència en el resultat. Targeta blava acumulativa a Platero.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *