TOCA AIXECAR-SE I CAMINAR

Els jugadors del PROINOSA Igualada han tingut aquest dimecres una jornada bàsicament de recuperació després del partit intersetmanal jugat a Reus que va acabar amb la primera derrota de la temporada com a visitant a la Ok LLiga. La plantilla de l’IHC s’ha desplaçat a l’Estadi Atlètic on han tingut treball físic sota la direcció del preparador Coco Bariles. Els arlequinats no disposaran de molt temps per preparar el partit de dissabte contra el FC Barcelona, un altre desplaçament molt difícil, potser encara més que el que van fer dimarts al Baix Camp. Els de Joan Carles, però, hauran de fer un esforç per recuperar la finezza en el seu joc que es va perdre de manera molt evident a Reus. De tota manera és una evidència que les sensacions que ha donat fins ara l’equip, exceptuant l’últim partit o com a màxim els dos darrers, són massa bones, massa esperançadores, com perquè es desfassin a la primera relliscada. L’equip té l’obligació, el compromís amb ell mateix, de ser fidel a la imatge que han aconseguit transmetre a l’afició i no deixar malmetre l’evolució d’un projecte, que és jove i que té encara camí per caminar. Tothom sabia a l’inici de la pretemporada que, com és natural, el camí inclouria pedres, sots i potser barrancs. L’important és anar caminant.

El seguent pavelló que es troba en el camí  de l’IHC és el pràcticament inexpugnable Palau Blaugrana. L’IHC fa 10 temporades que no hi guanya. En contra no tindrà només les estadístiques o el nivell indiscutible del rival, sino també el temps de descans de que hauran pogut gaudir els capitalins. I és que serà la primera de moltes setmanes en la qual els de Paüls només hauran de jugar 1 partit. No descansarem, ens entrenarem”, ha puntualitzat l’entrenador blaugrana a la web oficial del club. Cosa que no han pogut fer des de fa gairebé 2 mesos i que tampoc el PROINOSA podrà fer en aquesta ocasió. Els culers es podran, doncs, entrenar i també desestressar-se una mica Aquesta situació es nota força perquè és la primera vegada que ho podem fer en dos mesos de treball i distensiona una mica els jugadors de l’estrès que porten”. Estrès fora i molesties físiques també.  I és que Pauls podrà  recuperar alguns dels seus jugadors lesionats, com és el cas de Mia Ordeig que no es va desplaçar a Alemanya pel partit de la Champions contra l’Iserlohn per problemes en un peu. “En el cas de Mia, per exemple, podem donar-li descans aquesta setmana a veure si el recuperem. A més, el fet de no jugar cada dia, o cada dimarts i dissabte, fa que puguis donar més descans als teus jugadors i no vagi tan forçats. Per tant, tot encara més complicat, si no ho era prou, pels igualadins, que malgrat tot hauran de seguir caminant.

JORNADA POC PRODUCTIVA

L’última jornada de competició femenina tampoc no ha estat positiu per l’IHC. Els dos equips que tenien partit, l’A i el C, van perdre per la mínima. El DYSER-Totgarf Igualada A ho va fer per la mínima, 2 a 1, contra el Cassanenc en un partit molt desafortunat. Les locals va demostrar potencial defensiu i van saber aprofitar  les poques ocasions que va crear en atac.

El primer temps va ser de domini altern, marcat per la imprecisió cara a gol de les igualadines de cara a gol tot i arribar amb claredat a la porteria contraria. va ser el Cassanenc qui si que va aprofitar una acció aillada per marcar. L’IHC va empatar amb un gol de l’Anna Gil. Un 1 a 1 amb que es va arribar al descans. A la represa les igualadines van jugar de forma ordenada, però altre cop sense fortuna. De fet la portera locals va ser una de les destacades del seu equip. La mala sort va fer que en un contratac el Cassanenc marqués el segon i definitiu gol.    

Les igualadines jugaran el pròxim partit dissabte a 2/4 de 6 davant del sempre difícil Cerdanyola C.H.

 

 

CASSANENC 2 (1/1)

DYSER_Totgraf IHC A 1 (1/0) Laura Balaguer (P), Maria Díez, Aida Vera, Clara Ferrer, Laura Torres, Anna Gil (1), Jordina Galán i Ivonne Copoví. 

També l’equip C va perdre en el seu desplaçament a Barberà. També per la mínima, però amb molts més gols (7 a 6). Per joc les igualadines podríen haver empatat o fins i tot guanyat. De fet les arlequinades es van avançar fins a 2 cops, però el Barberà va aconseguir donar la volta al maracdor abans del descans, ajudades per un arbitratge molt deficient. A la segona part les noies del C van tornar a empatar, però no van saber controlar el partit que va entrar en una fase de boigeria col.lectiva que portava la bola d’àrea a àrea. A falta de 5 minuts l’actuació arbitral va tornar a ser decisiva.   Primer una falta  per bola aixecada que no es xiula i que permet un contratac local que els dona aventatge en el marcador, 6 a 5. Recuperat l’equilibri, l’IHC marca un gol que la portera local s’encarrega de disfressar (amb molta habilitat treu la bola de dins). L’àrbitre s’ho empassa i del 6 a 7 es passa al 7 a 6 que dona els punts al Barberà.

El pròxim partit del C serà diumenge a les 12:00  al pavelló de Sant Pere de Riudebitlles

BARBERÀ 7 (3/4) Mireia Escudero (P), Sandra Vilaró (P), Laia Manzanero, Carolina Espinola (1), Thaïs Escudero (1),  Patricia Lehech (2), Aïna Mas (3)  i Marina Bolaños 

DYSER-Totgraf IHC C 6 (2/4) Ester Alamillo (P), Raquel Bernadas (3) , Sònia Morros (2), Rut Moya, Mònica Morros, Sabina Alamillo (1) i Loide Egea 

Gols:

 Primer Temps: min. 3’ 02” Mònica Morros 0-1, min. 4’ 37” Aïna Mas 1-1, min. 10’ 21” Raquel Bernadas 1-2, min. 14’ 42” Aïna Mas 2-2, min. 17’ 37” Carolina Espinola 3-2.Segon Temps: min. 1’ 39” Raquel Bernadas 3-3, min. 2’ 35” Thaïs Escudero 4-3, min. 7’ 42” Patricia Lehech 5-3, min. 7’ 50” Mònica Morros 5-4, min. 11’ 47” Sabina Alamillo 5-5, min. 15’ 20” Patricia Lehech 6-5, min. 17’ 58” Raquel Bernadas 6-6, min. 18’ 00” Aïna Mas 7-6. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *