TOTS A PUNT PER DISSABTE

El PROINOSA Igualada ha tancat la setmana d’entrenaments amb la bona notícia de la recuperació de tots els lesionats. En principi el tècnic de l’IHC, Joan Carles, podrà comptar amb David Busquets, Raül Pelicano i Ton Baliu pel partit d’aquest dissabte a les Comes contra el Voltregà. Tots tres han participat amb normalitat en l’entrenament d’aquest dijous a les Comes. Una sessió que s’ha completat amb un repàs en vídeo dels aspectes tàctics que hauran de marcar l’enfrontament contra els osonencs. Després de l’entrenament els jugadors han fet l’habitual sopar setmanal d’equip. En aquesta ocasió han estat acompanyats del president del club, Josep Maria Oller, i del vice-president Joan Raja. Tant a l’hora del treball com en el moment del lleure els jugadors s’han mostrats animats per dissabte, quan intentaran mantenir el nivell de joc de dissabte passat al Palau Blaugrana contra el FC Barcelona.

Al davant s’hi trobaran un Voltregà complicat. L’equip de sant Hipòlit arriba a les Comes amb només un punt menys que l’Igualada (11 per 10) i amb una victòria (Mataró 0 – Voltregà 1) i dues derrotes com a visitant (Vic 5 – Voltregà 3, Noia 2 – Voltregà 1), amb 5 gols a favor i 7 en contra. La derrota de dissabte passat per 0 a 5 a casa contra el Tenerife ha espatllat les estadístiques d’un bon inici de temporada dels de Ricard Muñoz, que ara fa 3 setmanes que no guanyen. Més enllà de xifres i resultats, els Igualada-Voltregà (un dels duels històrics de la categoria) han estat habitualment molt disputats. Per aquest motiu els igualadins hauran d’oferir la seva millor versió per intentar assegurar que els punts es quedin a les Comes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *