L’IGUALADA. UN EQUIP

Els 3 jugadors del PROINOSA Igualada que arrosseguen molesties, Pelicano, Busquets i Baliu, evolucionen positivament. Tots 3 estan molt millor i han pogut participar de l’entrenament d’aquest dimecres junt amb la resta de companys. De fet la sessió ha estat bàsicament de recuperació i la plantilla ha estat treballant al gimnàs. Aquest dijous, últim entrenament de la setmana, hi haurà treball de pista i una sessió de vídeo.

Ara mateix és molt important que el tècnic, Joan Carles, pugui disposar de tots els seus efectius perquè una de les armes que millor està utilitzant aquesta temporada l’IHC són les rotacions. Tots els jugadors saben que són importants en l’esquema de joc i precisament el fet de jugar en bloc, d’anar tots a una,  va ser decisiu per obtenir la victòria al Palau Blaugrana dissabte passat. De fet les xifres índiquen de manera molt clara la força del col.lectiu. El PROINOSA Igualada és un dels únics 3 equips de la Ok LLiga en el qual ja han marcat tots els seus jugadors.  Els altres dos són el Reus i el Vilanova (encara que en el cas dels del Garraf ho fan amb una plantilla més reduida, amb només 6 homes de pista).

L’IHC no destaca especialment en cap de les estadístiques : És 7è en gols encaixats (aquí hi pesen molt els 5 de Reus) amb 16 (el primer és el Liceo amb només 6). I encara està per sota en gols marcats: 10è amb 16 gols, (el primer és el Reus amb 25). El valor real de les xifres és que estan repartides sòlidament entre tots els jugadors. Edu Fernàndez porta 4 gols, Busquets 3 i Creus, Marín, Pelicano i Navarro 2 cadascún. Ton Baliu n’ha fet 1. Aquesta és una demostració palpable que l’Igualada actual és per sobre de tot un equip, amb 7 jugadors de pista que, cadascún amb les seves particularitats, aporten consistència al joc, mantenen l’exigència a la pista i li donen multiples opcions al tècnic. Aquesta unitat (junt amb el valor del treball, la capacitat de sacrifici i la reivindicació de la modestia) serà bàsica per intentar superar les dificultats que l’IHC s’anirà trobant al llarg de la temporada, per la mateixa condició d’ equip en formació i per la igualtat que ara mateix hi ha a la OK Lliga. El següent obstacle serà el Voltregà dissabte a 2/4 de 8 a les Comes. Un partit que ja té àrbitres: Molina i Rubio.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *