ES MANTÉ EL DUBTE DE BUSQUETS

El PROINOSA Igualada tanca la setmana igual que la va començar: amb el dubte de David Busquets pels seus problemes d’abductors. El capità de l’IHC, que ja no va jugar a la segona part contra el Mataró i que contra el Quevert es va quedar a la banqueta,  no està descartat del tot pel partit de dissabte contra el Lloret però la seva participació està a l’aire. De fet Joan Carles afegirà un jugador júnior a la convocatòria per si de cas, tot i que encara no s’ha decidit qui serà. En canvi la resta de jugadors amb molesties (el porter Albert Balagué i el davanter Edu Fernàndez) han evolucionat favorablement i, en principi, estaran a disposició del mister.

Per la seva banda el Lloret també afrontarà aquest partit amb baixes. Una és segura: la del mig Marc Tibau per la lesió al dit que es va fer en el partit contra els italians del Lodi. L’altre, ja no tant segura, pot ser la del veterà Rodri. Segons la pàgina web de la Federació Espanyola de Patinatge Rodri haurà de complir un partit de sanció per acumulació de targetes. De tota manera no serà la primera vegada que la informació federativa no està ben actualitzada i no es correspon amb les dates del partit. Per tant aquesta ésc una absència que no es pot donar encara com a definitiva.

Sigui com sigui, el que és evident és que els dos equips hauran d’afrontar el matx amb menys jugadors dels habituals i que en aquestes circunstàncies adquireix molta importància la preparació física dels jugadors que quedin disponibles perquè hauran d’acabar jugant molts més minuts del que és habitual.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *