EL RETORN DE PELICANO

El PROINOSA IHC juga aquest dissabte al Municipal de Lloret un partit molt especial per Raül Pelicano ja que torna per primera vegada al club on es va formar. Pelicano tindrà l’ocasió de demostrar la seva tremenda evolució dels últims mesos que l’han convertit en el màxim golejador de l’equip en aquests moments, amb 7 gols, i en un dels homes més destacats d’aquesta primera volta a la Ok Lliga. Pelicano serà el gran protagonista d’un partit marcat per les baixes. En principi dues pel Lloret (M. Tibau i Rodri)  i una de possible en l’IHC, David Busquets, que serà dubte fisn a l’últim instant per jugar aquest partit. Per sort les proves mèdiques, bàsicament l’ecografia que li han fet al capità arlequinat,  han indicat que no hi ha trencament i que la seva recuperació és només cosa de temps. Ell mateix ho explicava a la mevaweb. "L’ecografia en principi va sortir bé. No hi havia cap trencament. El problema és a nivell muscular i tendinós. S’ha de tractar descarregant la zona i fent baixar la inflamació. Pel partit anem una mica justos de temps perquè s’ha de tenir paciència perquè si no es podria repetir". Per si de cas Joan Carles ha convocat per aquest partit al júnior Marc Muntané.

Els igualadins visiten una pista complicada. El Lloret només ha pogut guanyar un partit com a local (2 a 1 davant el Massanet)  i empatar-ne un altre (0 a 0 amb el Liceo) però la realitat és que les altres 3 derrotes han estat per la mínima i contra 3 grans (3-4 contra Barça i Noia i 0 a 2 contra el líder, el Vic). A més les estadístiques dels lloretencs com a locals (4 punts, 8 gols a favor i 11 en contra) són pràcticament clavades a les dels igualadins com a visitants: 1 victòria (això si contra el Barça), 2 empats i 2 derrotes, amb 8 gols a favor i 12 en contra, per un global de 5 punts aconseguits. Per tot plegat els de Joan Carles hauran de jugar amb el màxim de concentració i sacrifici per intentar treure un bon resultat de la seva visita a la Costa Brava, en una pista lligada ja per sempre a la història del club (allà s’hi va guanyar la primera Copa del Rei amb un 2 a 1 contra el Voltregà/ i alhora tradicionalment difícil (la temporada passada, per exemple, els dos equips van acabar empatant a 1). El partit començarà a 2/4 de 8, amb arbitratge de Sandoval i Rodriguez.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *