ÚLTIM ENTRENAMENT

El PROINOSA Igualada tanca avui la preparació pel partit de dissabte a les Comes contra el Noia Freixenet. En el penúltim entrenament de la setmana la millor notícia va ser comprobar la recuperació total, al 100% de Raül Pelicano. L’anunciador està realment molt millor del cop que es va fer al genoll al partit de LLiga contra el Lloret i estarà a punt per col.laborar amb la seva inesgotable cartera de recursos tècnics a l’ofensiva de l’equip dissabte. El seu bon estat de forma és una magnífica notícia per un IHC que ja haurà d’afrontar el dificilíssim compromís contra els cavistes sense la figura esencial del seu capità. David Busquets segueix el seu procés de recuperació sense més entrebancs.

L’altra notícia de l’entrenament va ser la nodrida presència de jugadors de la base per ajudar al treball de l’equip. Joan Carles va cridar per aquesta sessió preparatòria els júniors Joan Muntaner i Albert Lòpez i al juvenil Aleix Vera. Aquest dijous l’equip farà l’últim entrenament de la setmana i després aprofitaran l’habitual sopar d’equip setmanal per seguir fent crèixer la solidesa i complicitat del vestidor, que després es tradueix de manera molt clara a la pista.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *