BUSQUETS, UNA SETMANA MÉS

El capità del PROINOSA Igualada, David Busquets, s’estarà encara una altra setmana de baixa pels problemes musculars que ja li han impedit de jugar els últims 2partits (un d’Ok Lliga, contra el Lloret, i 1 de Lliga Europea, contra el Quévert). El problema per aquest allargament del període recuperació és perquè la lesió no va afectar només els abductors sino que també va tocar el recte. Això fa que el procés s’endarrereixi com ha explicat a la mevaweb el mateix jugador: "Si, si. De moment una setmana més. Perquè apart de l’abductor quan m’ho vaig fer també va quedar tocat el recte anterior de la cama esquerra. De fet això és el que em molesta més". Com que les proves que se li han fet a l’elèctric, especialment l’ecografia, han descartat trencaments o lesions de més importància, l’únic tractament que queda és el de temps i massatges: " Són lesions que només es recuperen amb descans i fisioteràpia ja que només es muscular com van demostrar les proves, descartant que fos qualsevol altra cosa. Paciència i endavant!!"

La baixa de Busquets torna a ser un entrebanc pel tècnic igualadí pel partit de dissabte contra el perillós Noia. Pel que suposa de rebaixa del potencial de les rotacions, i sobre tot, per allò que aporta el Busqui a pista (des d’explosivitat a veterania passant per lectura de partit). De tota manera a Lloret els seus companys es van multiplicar per suplir la seva absència i se’n van sortir amb bona nota. Ara toca tornar-ho a repetir. De moment la plantilla ha seguit amb el treball planificat per afrontar en les màximes condicions l’enfrontament contra els cavistes. aquest dimarts els de Joan Carles han tingut treball de gimnàs sota la direcció del preparador físic del primer equip, Coco Bariles.

Mentrestant aquest dilluns el presitigiós diari barceloní, La Vanguardia, ha publicat un extens reportatge sobre les fòrmules que apliquen els clubs esportius catalans per afrontar la situació actual de crisi econòmica. El PROINOSA Igualada ha estat un dels 5 equips elegits. En l’article s’hi recullen declaracions del president del club, Josep Maria Oller, sobre les previsions econòmiques del futur immediat en aquest context de recessió i les solucions que l’IHC està portant a terme per poder superar aquesta situació. Un reportatge revelador de les dificultats de l’esport català, de lectura totalment recomanable.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *