BUSQUETS: CREC QUE HEM FET DISFRUTAR L’AFICIÓ I AIXÒ ÉS MOLT IMPORTANT

Poques hores abans de complir per primera vegada amb la tradició d’enviar com a capità el missatge de Nadal del vestidor del PROINOSA Igualada Hoquei Club a tota l’afició, David Busquets ha fet també balanç de la primera volta que tot just acaba de finalitzar. Una primera volta marcada bàsicament per la lesió que l’ha tingut apartat de les pistes durant 6 partits. Una absència la del Busqui que l’equip necessàriament havia de notar, per tot allò que l’elèctric suposa en aquest nou Igualada. Ara, amb l’optimisme del seu retorn (a Tenerife va tornar a jugar 3 minutets) el capità de l’IHC analitza a través de la mevaweb els primers 15 partits de la competició de la regularitat:

"La primera volta podriem dir que ha estat en termes generals bona. Hem acabat cinquens just per darrera dels "grans" equips de la ok lliga amb unes sensacions molt bones, amb un joc que cada cop va a més. Amb algun dels punts que en teoria no s’havien d’haver escapat estaríem encara més amunt. Per tant, de cara a la segona volta això ens ha d’ajudar com a experiencia i intentar superar com a equip aquests petits errors, perquè
això ens ajudarà de cara als partits importants en que t’hi jugues alguna cosa, on no es pot fallar. Però, en definitiva, crec que ha estat una gran primera volta. Crec que, nosaltres,  els jugadors hem disfrutat i que hem fet disfrutar a l’afició, que és molt important".

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *