LL. TOMÀS: NO HEM FET UNA MALA PRIMERA VOLTA PERÒ HEM DE SER EXIGENTS.

Amb la plantilla del primer equip de vacances de Nadal i el record encara molt present de la brillant victòria del PROINOSA a les Canàries, l’Igualada comença a escriure ja el futur que començarà a definir-se ja entrat el nou any. Un futur que passa en gran mesura per saber treure conclusions del passat acabat de viure. És per això que aquests dies la mevaweb us oferirà el balanç que els jugadors arlequinats en fan d’aquesta primera volta, en la qual l’IHC ha acabat en el  5è lloc de la classificació.  El primer de definir l’actuació de l’equip en aquest pas de l’equador de la Ok Lliga és un dels millors analistes que té el vestidor igualadí. Un home que veu l’hoquei amb molta claredat i que té l’habilitat d’explicar-lo encara millor. Estem parlant del porter Lluis Tomàs.

" Si mirem la classificació de la lliga, es veu que no ha estat una mala primera volta ni molt menys, pero sent exigents, com sempre volem ser-ho, sabem que podríem tenir algun puntet més, que crec que es el que hem de mirar d’aconeguir a la segona volta per poder entrar,  així , de manera còmoda als play-off pel titol. Bones Festes a tots".

Mentrestant aquest dissabte que vé es disputarà a Sant Hipòlit de Voltregà la segona edició del Torneig 4 Copes d’hoquei femení. La jornada festiva es tancarà amb un partit amistós entre la selecció de Catalunya i una selecció mundial. A la selecció catalana hi haurà una jugadora del DYSER-Totgraf IHC A, la María Diez. La resta de la convocatòria de Josep Maria Barberà la formen: Catarina Ortega del Vilanova, Nerea Cabestany i Mª Rosa Tamburini del Sant Cugat, Berta Tarrida del Noia, Mònica Piosa, Iolanda Font i Alba Torner del Cerdanyola, Emma Corominas del Vic, Iana Casaramona del Manlleu. Pel fa a l’equip mundial s’ha confirmat la presència de l’argentina Daniela Guerrero campiona del mon amb la seva selecció.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *