TON : HEM D’INTENTAR FER UNA SEGONA VOLTA IGUAL O MILLOR

Un cop passades les celebracions de Nadal i Sant Esteve, la plantilla del primer equip del PROINOSA Igualada esgota les últimes hores de descans abans de tornar-se a posar a la feina aquest dilluns per preparar la visita a les Comes d’un clàssic de la Ok LLiga, el Liceo de la Corunya. Quna els arlequinats es tornin a calçar els patins,les rodes ja començaran a fer quilòmetres d’una segona volta que es presenta interessantíssima. Com estem fent en aquests últims dies la mevaweb us segueix oferint lés impressions que n’han tret els jugadors igualadins de la primera part de la competició. Avui és el torn d’un dels jugadors que presenten millors registres de la primera volta, un noi de la pedrera que demostra partit rere partit que la seva progressió no té sostre: Ton Baliu.

Doncs, la veritat és que si mirem la classificació, els darrers anys i l’equip jove que tenim, la primera volta ha estat positiva. L’ambient és fenomenal, l’afició sembla que es torni a engrescar i que hi hagi més gent al pavelló, i els resultats de moment no són dolents.
La llàstima o pega han estat els punts que hem deixat escapar a casa i els dos d’Alcoy. Si haguessim guanyat 1 dels dos (Noia o Blanes) i no haguessim perdut els dos punts a falta de 20 segons a Alcoy …ara mateix podríem estar enganxats amb el Reus, i tenint tots els altres equips més lluny …però bé, ara amb això ja no hi podem fer res i hem d’intentar fer una segona volta igual o milor encara, i intentar quedar el màxim amunt possible.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *