J.CREUS: ESPEREM MANTENIR LA COMUNIÓ EQUIP-AFICIÓ QUE TANT ENS ESTÀ AJUDANT

El PROINOSA Igualada torna aquest dilluns als entrenaments després de les mini-vacances de Nadal. Els jugadors han disposat d’una setmana de descans que haurà anat bé per recuperar forces després d’unes últimes setmanes de competició molt intenses. Haurà estat un temps d’or per homes com David Busquets que tot just a Tenerife va tornar a jugar alguns minuts després de la seva lesió, o per Raül Pelicano, que aquest estiu no havia tingut vacances arran de la seva participació a la Copa Amèrica de Buenos Aires. El pròxim rival dels igualadins, el Liceo de la Corunya, també arrenca els entrenaments aquest dilluns. Tots dos equips avancen en certa mesura el cap d’any ja que instal.len tots els seus esforços i mentalitzacions en la segona volta que arrenca amb el nou any. La primera volta ja és història. Una història de la que se n’han de treure conclusions per intentar seguir millorant. Les d’avui són les conclusions d’un home amb caràcter que està aportant tècnica i solidesa a l’equip en la seva primera temporada a les Comes: Jordi Creus:

Crec que la primera volta ha estat molt positiva.  Som un equip jove i en creixement dia a dia,  i mica en mica estem aconseguint arribar al nivell que tots volem.
Com a equip estem evolucionant moltisim i crec que aquesta segona volta podrem disfrutar tots amb l’equip i espero que seguixi aquesta comunió equip-aficio que tant ens estan ajudant. Bones festes a tothom!!. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *