UN 2009. TOT UN ANY PER GAUDIR DE L’HOQUEI

 

"Bon any a tots els seguidors i aficionats de l’Igualada Hoquei Club. El meu desig és que tots pugeu gaudir durant aquest 2009 amb el nostre hoquei. I també que siguem sempre un exemple pels més menuts, per la base, perquè l’IHC és molt més que el primer equip. La veritat és que us agraim molt el suport que ens heu donat en aquest 2008 que s’acaba. I us demanem que seguiu al nostre costat i que compartiu la il.lusió que té l’equip. Som un grup jove i amb moltes ganes de fer-ho bé, sobre tot per vosaltres, la gent de les Comes".

BON ANY 2009 A TOTS!!!!

Joan Carles. Tècnic del PROINOSA Igualada Hoquei Club

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *