DOBLE JORNADA, DOBLE SESSIÓ

El PROINOSA Igualada tanca el 2008 de la mateixa manera que encetarà el 2009. Treballant. I fort. Els de Joan Carles han completat aquest dimarts dos dies de doble sessió, aquest dimecres tindran descans amb motiu del Cap d’Any , però el dia 1 ja tornaran a calçar-se els patins, a les 12 del migdia. I tornaran a entrenar-se divendres, la vigilia del primer partit del 2009, contra el Liceo de la Corunya a les Comes.

Les dues jornades dobles han estat molt intenses, Dues matinals de treball físic a l’Squash Igualada, una amb una sessió duríssima d’spinning i l’altra amb un circuit Made in Coco de força i agilitat. Les dues tardes els jugadors han treballat al pavelló que ha anat recuperant progressivament el seu aspecte habitual després dels actes de celebració de l’arribada del patge Faruk a la ciutat. Aquest dimarts la pista ja estava pràcticament normalitzada. Sobre el terrasso s’ha pogut comprobar la magnífica evolució de David Busquets un cop superada la seva lesió. El Busqui torna a ser elèctric d’alt voltatge. També Raül Pelícano ha tornat reforçat de les minivacances de Nadal (el primer temps de desconexió que ha tingut el de Lloret en un any molt llarg, arran de la seva participació a la copa Amèrica a l’estiu). Precisament per evitar forçar als jugadors (que tornaran a entrenar-se el dia 1 i 2 de Gener) el cos tècnic ha decidit que tinguin descans aquest 31 de desembre. De tota manera només 12 hores després de les campanades seran els patins els que ressonaran a les Comes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *