PRIMERA VISITA A PINS BENS

El PROINOSA Igualada juga aquest dissabte a partir de 2/4 de 7 de la tarda (hora anunciada a la web del C. P. Sitges) el seu primer partit oficial al pavelló de Pins Bens. L’únic precedent fins ara era un partit d’entrenament ara fa dues temporades . Va ser un dissabte 30 de desembre del 2006  quan els homes que aleshores entrenava Albert Tarrida van jugar contra el Sitges dins del programa de preparació pel retorn a la competició passada la pausa de Nadal. Per tant aquell dia no hi havia punts en joc i de fet els equips no van arribar ni a utilitzar les samarretes oficials. Tot i que el resultat no té cap valor estadístic aquell dia els blancs,  que eren líders a la Primera Divisió (aquell any no van pujar i van haver d’esperar a la següent temporada), van superar als arlequinats per 4 a 2. Els gols de l’IHC, que portava dos entrenaments molts durs a les cames, els van fer Edu i Baliu. Els del Sitges van ser obra de Montserrat (l’únic que encara continua al club) Lupion, i  l’igualadí Quim Aribau, que en va fer 2, un dels quals el decisiu, el del  4 a 2 als últims segons de partit.

Ara, amb els punts en joc els igualadins intentaran millorar aquell resultat davant d’un Sitges que sospira per la primera victòria de la temporada. A la primera volta l’IHC va haver de treballar molt per aconseguir un triomf molt ajustat (5 a 4) en un gran partit dels ex-igualadins Soteras, Riba i Renom. De fet el Sitges-PROINOSA IHC es convertirà en el partit amb més presència de jugadors del planter de tots els que es poden veure a la Ok LLiga actualment. I és que a més dels 3 que juguen a l’equip del Garraf n’hi haurà 4 al bàndol arlequinat: Edu, Busquets, Baliu i Marc Muntané que ha estat convocat per Joan Carles per suplir l’absència del sancionat Raül Marín. En total 7 homes fets a les Comes.

La proximitat entre Sitges i Igualada farà també que hi hagi una bona presència de seguidors igualadins al Pavelló de Pins Vens, una instal.lació amb una pista gran (42 x 21) i amb grades a dues de les 4 bandes (una d’elles fruit de l’ampliació feta aquest estiu passat amb motiu de l’ascens dels del Garraf a la màxima categoria de l’hoquei estatal).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *