LA INFERMERIA A ZERO

El PROINOSA Igualada ha tancat aquest dijous la preparació pel partit de dissabte a Pins Bens contra el Sitges. El d’aquest dijous ha estat un entrenament dels que es poden qualificar obertament de molt bó. I és que a la pista s’hi han reproduit les bones sensacions que l’equip està donant en els últims partits i que indefectiblement estan ajudant a que hi hagi un gran ambient al vestidor. De fet també hi ha hagut bones notícies pel que al balanç d’infermeria. I és que l’únic jugador tocat , el porter Lluís Tomàs, ja està del tot recuperat de la lesió que es va fer al peu quan va se’l va enganxar accidentalment amb la porta del vestidor. De tota manera Tomàs sempre destaca pel seu punt d’honor i malgrat les molesties que li provocava la ferida ha estat a punt a la banqueta per si se’l necessitava en els dos últims partits que ha disputat l’equip, a Blanes i contra el Lleida a casa.

Tot i la bona ratxa de resultats en els últims 4 partits (3 d’Ok LLiga i un de Champions) els igualadins no baixen la guàrdia pel desplaçament a Sitges. El partit de la primera volta va demostrar de manera clara que els sitgetans juguen un bon hoquei i que només els ha faltat un punt de sort i d’experiència per acabar traduint-ho en resultats. Per això la plantilla de l’IHC arriba aquest partit amb molta modestia, respectant molt els jugadors que ara entrena Navarrete i amb la consciència que s’haurà de pedalar molt i de manera constant per intentar treure un bon resultat de la visita al Garraf.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *